Járt már démon a házadban és ha járt akkor szállt meg
valakit?
41/86 A kérdező kommentje:
Tóth Jakab nagyon jó válaszokat adsz a kétkedőknek!
nem árt ha van egy igazi szakmában jártas is az oldalon, így mindenre okos választ tud adni és bebioznyítani, hogy igenis léteznek démonok.
nem kötekedésből kérdezem, de mért jó nektek hinni a démonokban? ez olyan mint egy vallás, vagyis könnyebb megmagyarázni és elfogadni a rossz dolgokat?
2012. jún. 30. 22:14
Kedves kérdező, köszönöm, igyekszem minden kérdésre a legnagyobb tudásommal válaszolni.Előző válaszoló, inkább én kérdezem, hogy te meg miért jó úgy tenni, mintha nem léteznének?Azt hiszed ha letagadod őket nem árthatnak neked?Az ártó démonok nem nézik ki hisz vagy nem hisz bennünk, mindenkit ugyan úgy megszállhatnak.Azzal, hogy figyelmen kívül hagyod őket még nekik segítesz.
2012. jún. 30. 22:23
44/86 A kérdező kommentje:
ez nem hit, hanem tény kérdésre, hogy léteznek démonok.
Elhinni annak kell, aki még nem hisz benne, például neked.De ha megtámadja a családodat majd egy démon akkor jobban fogsz hinni. Ha az itteni magyarázat nem elég, majd a tapasztalatok megtanítanak hinni természtfeletti lényekben.
Értem, köszönöm a válaszokat, megpróbálom megváltoztatni az életem, mert tényleg egyre nehezebb tagadnom, hogy démonok igenis léteznek. Számtalan bizonyítékot láttam már rá, csak eddig megpróbáltam megmagyarázni magamnak és másokkal is elhitetni hogy ezek a sorscsapások csak véletlenek következményei. Remélem a családomtól távol maradnak az ártó szándékú démonok, és ezt kívánom Nektek is.
2012. jún. 30. 22:33
Én szedek itt egyedül Béres-cseppet?
2012. júl. 1. 11:51
De most tényleg, akkor ha a démonok okozzák az elmezavart (vagyis nincs is olyan, hogy elmezavar) akkor hogyan jöhet rendbe az ember orvosi kezeléstől?
A démon nem szereti a nyugtatókat? Vagy az orvos a démont kezeli, és ettől az felépül, szeretetteljes lény lesz, és ott hagyja az embert?
Az emberi faj nemes? Ezen nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek. Az emberek is csak állatok, mint az összes többi emlős.
2012. júl. 1. 11:53
Mostmár tényleg érdekel ez a dolog, kérdezhetek párat? például aki hisz a démonokban az úgy gondolja hogy nem létezik emberi gonoszság? mármint a világon minden rosszat az emberekbe bújt ártó szándékú démonok okoznak? és állatokat is meg tudnak szállni? például ha egy kutya megharap egy gyereket akkor az állati ösztön vagy gonosz démon? és ez mennyire függ össze a vallásossággal? a démonokat is Isten teremtette? előbb mint az embert? amikor éva leszakította a tiltott gyümölcsöt akkor őt is egy gonosz démon szállta meg? vagy a démoniság az ördöghöz kapcsolódik és luciferrel jelent meg a földön? vagy nem hisztek a teremtésben és a démonok is moszatokból alakultak ki? és ők láthatatlanok ugye, szóval elvileg nem lehet látni ha belebújik valakibe, az ultrahang se mutatja ki?
2012. júl. 1. 11:56
ja igen és ezt se értem, ha valaki kigyógyul az elmebajból (ami szerintetek nem létezik, szóval démon szállta meg) akkor mi történik a démonnal? megijed a gyógyszerektől?
2012. júl. 1. 11:57
50/86 A kérdező kommentje:
A démonok okozzák a gonoszságot és az elmebetegséget, de ha pl. egy évig a gazdatestben van a démon, akkor megkárosítja a gazdatestet, így az agyat is és sokszor marad az állapot, az őrültség, a gonoszság, azután is miután a démon már tovább állt egy másik testbe.
Az, az emberi faj nemes, mert eredendően szerető lény! De jönnek a démonok és gonosz szellemek és tönkreteszik a paradicsomi állapotokat, pont mint Ádám és Éva esetében. Ez ma is így folyik, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések: