Járt már démon a házadban és ha járt akkor szállt meg valakit?
Figyelt kérdés
démon, sátán, pokol, megszállás, antikrisztus2012. jún. 29. 21:27
61/86 anonim válasza:
minyügoz le?
hogy léteznek?
vagy azt hiszük hogy létetnek:
62/86 anonim válasza:
Nem hisszük, tudjuk, hogy léteznek. Több nagy démonológiai szakkönyvben is olyan bizonyítékok vannak, amik 100%osan bebizonyítják a démonok létezését.Én azt szeretném, hogy ezek a könyvek minden ember számára elérhetőek legyenek és tudják meg azt, hogy igen is tartaniuk kell a démonok bizonyos fajtáitól, de sajnos ez nem rajtam múlik.
Tóth Jakab, démonológus
64/86 anonim válasza:
Engem a nagyságuk és a titokzatosságuk nyűgöz le.
66/86 A kérdező kommentje:
itt van egy keresztény család, akiket démonok és gonosz szellemek terrorizáltak, itt egy bioznyíték:
csak a szentlelkek és a közös ima segíthet vagy egy ördögűző pap! ebből a videóból is kiderül ez!
2012. júl. 12. 23:01
67/86 anonim válasza:
Ebbe mi a bizonyíték? Én is tudok mondani kamerába bármit.
68/86 Tom Benko válasza:
@Kérdező: Hát, ha ez neked bizonyíték...
69/86 A kérdező kommentje:
hát mi ha nem bioznyíték!? már az előző lakókat is démonok meg szellemek szállták meg, két tanú miért hazudna?
2012. júl. 13. 12:28
70/86 anonim válasza:
Hogy meglegyen a napi propaganda az egyházaknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!