Van itt valaki aki jártas a démonológiában?
Nem tudom mennyi idős vagy kérdező, de ha fiatal vagy ne foglalkozz ilyen babonasággal. Ha idős vagy akkor pedig ne higgy a mostani sok- sok szálhámosságban.
Nincsenek démonok se korzózó holt lelkek, mind ez kitaláció épp úgy a szellemidézés. Szélhámosság-üzlet
Vannak démonok.
Aki nem hisz benne, azt is megértem, mert én sem hittem.
Viszont elkezdtünk SAJNOS foglalkozni mágiákkal, csak fehér mágiával hangsúlyozom, mert csak kíváncsiak voltunk, és jó bulinak tűnt, gondoltuk, hátha sikerül.
Hát, a pénzmágia nem sikerült, se az előző életbe visszamenni, se semmi, viszont jól kicsesztünk magunkkal.
Az egész albérletünk egy szellemtanya lett, állandóan zörögtek a dolgok, pattogtak a szekrények, ajtók, sóhajokat hallottunk, zúgást, koppanásokat, hangokat, nekem is és barátnőmnek is rémálmaink voltak, légszomjunk nappal, és egy nagyon-nagyon fáradt rossz közérzet volt rajtunk.
Utána olvastam, és megtaláltam, hogy az ilyen dolgok démonokat vonzhatnak be, és ajtót nyitnak a rossz szellemeknek.
Hát, mi ajtót nyitottunk.
Azóta se csinálok semmi ilyet, se én se a többiek.
Borzalmas volt!
Szerintem felejtsd el ezt a démonos dolgot, a magad érdekében!
2/ amit előidéztetek ha úgy történt ahogy leírtad, akkor az se démon, csak olyan holt lélek aki az életében már pszichopata volt.
Az ilyen holt lelkek egy darabig csapódhatnak ide -oda, mert félnek elindulni az Utolsó-útra"
Ezért veszélyes a holtak idézése, mert nem csak egymást váltva csinálhatják a cirkuszt, de ha belenyúl valamelyik egy idézgető fejébe-testébe akkor elmebajt vagy súlyos betegséget is okozhat. Erre szokták a papok azt mondani az ördög szállta meg.--
Holott se angyalok se ördög nem létezik, mint ahogy nincs mennyország se pedig pokol.
2/ de ez nagyon ritka amit írtam.
A holt lelkek azonnal elindulnak az isteni Fényenergia felé még az ilyen szennyezett lelkek se ússzák meg, mert a Föld ereje lehúz mindenkit. Ha akarja ha nem akarja
Szóval neked kérdező;-- ne kísérletezgess ilyen butasággal, mert veszélyes játék.
Menj el egy ilyen alkalomra, ha szabadulni szeretnél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!