Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi járt nálam éjjel?

Szerintetek mi járt nálam éjjel?

Figyelt kérdés
Tegnap este kb. fél 12-kor aludtam el. Éjjel felébredtem arra,hogy megy a TV. Kikapcsoltam,gondoltam véletlenül elfelejtettem kikapcsolni és úgy aludtam el. Na mindegy szóval kikapcsoltam és visszaaludtam. Aztán ismét felébredtem arra hogy megy a TV. Ekkor megnéztem a telefonom és 3 óra volt. Nem tudtam elképzelni mi történik de nem is nagyon foglalkoztam vele mert nagyon fáradt voltam. Szóval visszaaludtam és harmadjára is felébredtem arra,hogy bekapcsolva van a TV. Kikapcsoltam,megint megnéztem a telefonom és akkor fél 4 volt. Reális magyarázat aligha van. 100% hogy senki nem szórakozott velem mert a szüleimmel lakok de ők telesen külön vannak tőlem másik szobában és nem is azok a poénos kedvűek. A TV nem tudom szerintem nem romlott el. Miért kapcsolta volna be magát háromszor egy éjszaka alatt mindössze fél órás szünetekkel? Meg ma is néztem és teljesen jó,semmi hibája nincs. A másik hogy a távirányító a földön volt,nem tudtam rádőlni vagy ilyesmi. Nem találok magyarázatot. Egy ismerősömmel beszéltem és szerinte lehet hogy egy démon szórakozott velem. Szerintetek mi történhetett? Hogyan tovább?

2012. máj. 24. 15:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
75%
Várjuk meg dákónak szólíts válaszát, ő egy válaszoló itt, tudni fogja a megoldást.
2012. máj. 24. 15:51
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Sztem ki kéne húzni a TV-t éjszakára. Én jól megijednék, pláne h egy csomószor álmodtam azt, h vm csúnya hülyeség megy a TVben és nem tudom kikapcsolni:(
2012. máj. 24. 16:07
 3/29 anonim ***** válasza:
63%

Ó, elnézést kérek, csak kerestem az olvasószemüvegem és kellett valami fény.

Üdv,

Pista bácsi.

2012. máj. 24. 16:11
 4/29 anonim ***** válasza:
34%
Valamely tévékikapcsolásokat álmodtad.
2012. máj. 24. 17:09
 5/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy házimanó szórazott veled, őszinte tisztelettel maradok híved, Albus Dumbledore.
2012. máj. 24. 17:13
 6/29 anonim ***** válasza:
81%

Én először tennék egy kísérletet. Kapcsold ki a TV-t távirányítóval. Majd húzd ki a konnektorból, és rövid idő múlva dugd vissza. Legjobb, ha azonnal. Nézd meg hogy bekapcsolódik-e. Ha igen, akkor rövid áramszünet/ ingadozás is okozhatta.

Ha ez nem jön be, akkor tényleg kezdj el más magyarázatot keresni...

2012. máj. 24. 18:12
 7/29 anonim ***** válasza:
86%
Ja, modern internet TV-nél még előfordulhat, hogy hibás firmwarefrissítés után bekapcsolja magát. (ha be van kapcsolva az automatikus frissítés)
2012. máj. 24. 18:13
 8/29 A kérdező kommentje:
Emberek most az van,hogy amíg suliban voltam egyáltalán nem kapcsolta be magát mert azt az apukám észre vette volna. Hazajöttem,ebédeltem kicsit gépeztem és semmi. Lefeküdtem egy délutáni szunyára és mi történt: a TV egyszer bekapcsolta magát némán(!).Ez azért furcsa mert volt rajta hang amikor kikapcsoltam. Anyukámék nem tudnak ezekre mit mondani...
2012. máj. 24. 20:30
 9/29 A kérdező kommentje:
Ja és megnéztem a TV áram ki-be kapcsolása után NEM kapcsol be.
2012. máj. 24. 20:33
 10/29 A kérdező kommentje:
Ja és 100% hogy nem álmodom,az egyik esetnél éjszaka még Facebookoztam,ami el van mentve,hogy akkor visszaírtam egy barátomnak. És tudom mikor nem álmodok.
2012. máj. 24. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!