4 hónapos a lányom. Néha előfordul, hogy éjjel vagy hajnalban apa büfizteti. Ilyenkor felébred, nagy szemekkel nézelődik, (ha letesszük, lekapcsoljuk a villanyt, idővel visszaalszik). Nálam pedig mindjárt alszik a vállamon. Mi lehet ennek az oka?
Azt szokta meg, hogy Te mész be hozzá éjjel, ezért amikor Apa megy, az érdekes neki. Legalább is én ezt gondolom. Nekem is néha megkérdezi a párom, késő este mikor a kisfiam felébred, hogy felvegye-e addig, míg melegítem a tápszert. Azt szoktam mondani, hogy inkább ne, mert akkor jobban felébred, és nehezen alszik vissza.
Az éjjeli kelést én a magam feladatának tekintem, apa úgy is dolgozik, és napközben azért sokat foglalkozik vele.
2 gyerek anyukája
Én is ilyesmire gondoltam:-) Köszönöm.
Én szoktam éjjel kelni hozzá, csak most meg vagyok fázva, és éjjel nagyon izzadtam, és apa ébren volt, megkértem tegye mellém, hogy izzadtan ne kelljen kimásznom az ágyból. Hajnali 3 volt, és tág szemekkel nézelődött a lány, pedig mindjárt vissza szokott aludni:.) Hétvégén reggel szokta felvenni, mert ő korábban ébred, mint én, de akkor sem szokott visszaaludni:-)
Pedig de jó lenne:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!