Van itt olyan anyuka, akinek a babája (az enyém 6,5 hós) éjszaka felkel és gagyorászik, játszik a kiságyban, akár 1-2 órát is mire visszaalszik?
Igen,csak az enyém már 1 éves lesz jövőhéten.
Nálunk kb. 3 hónapja tart............Feláll-leül-sikit-"beszél"-nevetgél.Nem egyszerű. a nagyobbik 2 éves korig csinálta.
És ha a napközbeni alvását próbálnád meg átalakítani, akár némi nyűgösködés árán is? Lehet, hogy akkor túl sokat alszik ezért kipiheni magát éjjelre. Pl. az én fiamnak (szintén 6,5 hós) tudom, hogy kb 13 óra az alvásigénye, ebből 10 éjjel 3 nappal. Ha nappal vmi miatt többet alszik, akkor tuti, hogy másnap korábban kel.
Ja, meg amikor ő bepróbálkozott az éjjeli játékkal akkor betettem a kiságyba, sötétben, és otthagytam. Nem sírt, picit játszott, amikor rájött, hogy így elég uncsi, nyüszizett, felvettem, elaltattam. Bár szerencsére eddig csak 1-2 ilyen alkalom volt :))
Az elveszett boldogság nyomában - A kontinuum-elv
Szerintem mindent megmagyaráz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!