Akiknek kiságyban alszik a babájuk, könnyen visszaalszik éjjel ha felkel? Pl szopi után?
Az enyém születése óta a kiságyban alszik,ha éjjel felkel,és még nincs evés idő akkor csak a cumit kapja meg,és abban a pillanatban vissza is alszik.
Lassan 7 hónapos.
Neked valószínű rosszabb lesz vissza szoktatni,mert veletek alszik kiskora óta,de próba szerencse! :)
Sok sikert!
Igaz, az én fiam kezdetektől fogva a kiságyban alszik, de amikor felkelt enni, megkapta a tápit, sokszor már félálomban büfiztettem, amint letettem, aludt is tovább.
Most már fel sem kell éjjel enni, fél 9-től, 6, fél 7-ig alszik.
Éjszaka nincs fény, nincs játék, ha szükséges volt a peluscsere, azt villámgyorsan csináltam. Azonnal letettem, betakargattam, kijöttem tőle, nem volt gondja a visszaalvással.
Az én lányom is könnyen visszaalszik, de ő az első naptól kezdve a kiságyban alszik. Sokszor az éjjeli evésnél az utolsó 1-2 szívás már álmában megy. :) Mondjuk ő tápszeres, így nem kell kivenni etetéshez. De ha pl. nagyon ritkán bekakil éjjel, és tisztába kell tenni, akkor kicsit forgolódik, mielőtt visszaaludna. De akkor is max. 15 perc.
5 hónapos kislány anyukája
Mi kb 3 hónapos korában szoktattuk a kiságyba. Úgy kezdtem, hogy nappal is az ágyába tettem le aludni, hogy szokja. Hiába aludt el bárhol, mindig megbolygattam és betettem a helyére. Pár nap alatt megszokta. Aztán elkezdtem éjszakára is betenni a helyére. Eleinte 2-3 óránként kelt nagyjából 2-3 napig aztán ez fokozatosan kitolódott. Mára már leteszem 9-kor aludni és 6, fél 7 körül kel, akkor már hagyom magam mellett egy kicsit még pihenni. Újabban a fogzás miatt előfordul, hogy éjszaka is kel. Akkor kiveszem a kiságyból kap egy kis cicit amin elalszik és újra visszacsempészem az ágyába.
5 hós a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!