Szerintetek mi járt nálam éjjel?
Vagy csak nem az ágyon kéne tartani a távirányítót, mert akkor ráfeküdhetsz. Amúgy nem ritka, hogy ha egy készülék elektronikája tönkremegy, akkor bekapcsol magától véletlenszerű időpontokban.
Már volt szerencsém olyan hifitoronyhoz, ami önmagát kapcsolta be és ki, szervizelés után (vezérlőpanel-csere) teljesen rendbe jött. Szerintem nem ártana megnézetni szervizben a TV-t.
nagyon hülyék vagytok szerintem ez nem vicces
én kihúznám este a konnektorból akkor csak nem kapcsolna be de ha még is akkor: [link]
Az én tévémmel is előfordult pár éve, az érdekes az volt, hogy állandóan a hetes csatorna jött be amikor magától bekapcsolt. Idegesített egy idő után, már én is szellemeket láttam, uh beugrottam egy szerelőhöz. Mondom neki tanács kéne. Kezdem: márka, típus, gyártási év... Ő, fülig érő vigyorral: hetes csatorna?
Vágod?
KIDERÍTETTEM!
Elmentem egy tv szerelőhöz és mindent részletesen elmeséltem. A tv-ről mindent meg az esetről is. Azt mondta a távirányítóval van a gond ugyanis hibás. Ha a tv látóhatárán belül van előfordulhat,hogy a távirányító magától küld jeleket a tv-nek hogy kapcsoljon be. Ugyanez fordítva is előfordult már mert volt hogy nem reagált ha nyomkodtam pedig nem az elem volt lemerülve. Szóval ennyi. Mivel ez egy reális magyarázat és semmi más jele nem volt annak hogy esetleg természetfeletti erő van a szobámban így elfogadom ezt a távirányítós sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!