Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi járt nálam éjjel?

Szerintetek mi járt nálam éjjel?

Figyelt kérdés
Tegnap este kb. fél 12-kor aludtam el. Éjjel felébredtem arra,hogy megy a TV. Kikapcsoltam,gondoltam véletlenül elfelejtettem kikapcsolni és úgy aludtam el. Na mindegy szóval kikapcsoltam és visszaaludtam. Aztán ismét felébredtem arra hogy megy a TV. Ekkor megnéztem a telefonom és 3 óra volt. Nem tudtam elképzelni mi történik de nem is nagyon foglalkoztam vele mert nagyon fáradt voltam. Szóval visszaaludtam és harmadjára is felébredtem arra,hogy bekapcsolva van a TV. Kikapcsoltam,megint megnéztem a telefonom és akkor fél 4 volt. Reális magyarázat aligha van. 100% hogy senki nem szórakozott velem mert a szüleimmel lakok de ők telesen külön vannak tőlem másik szobában és nem is azok a poénos kedvűek. A TV nem tudom szerintem nem romlott el. Miért kapcsolta volna be magát háromszor egy éjszaka alatt mindössze fél órás szünetekkel? Meg ma is néztem és teljesen jó,semmi hibája nincs. A másik hogy a távirányító a földön volt,nem tudtam rádőlni vagy ilyesmi. Nem találok magyarázatot. Egy ismerősömmel beszéltem és szerinte lehet hogy egy démon szórakozott velem. Szerintetek mi történhetett? Hogyan tovább?

2012. máj. 24. 15:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
22%
Az alsógatya gnómok voltak.Vigyázz,mert ellopják az alsógatyád.
2012. máj. 24. 21:04
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha ez igaz, akkor nagyon durva. Viszont ami még eszembe jutott: A mi tévénk olyan, hogy ha beállítjuk azt, hogy pl 1 óra múlva kikapcsoljon, de közbe mi kikapcsoljuk, akkor a beállított idő elteltével bekapcsol. Esetleg nincs beállítva ez a mód a tévéden?
2012. máj. 25. 10:02
 13/29 Smartguy86 ***** válasza:
78%

Vagy csak nem az ágyon kéne tartani a távirányítót, mert akkor ráfeküdhetsz. Amúgy nem ritka, hogy ha egy készülék elektronikája tönkremegy, akkor bekapcsol magától véletlenszerű időpontokban.

Már volt szerencsém olyan hifitoronyhoz, ami önmagát kapcsolta be és ki, szervizelés után (vezérlőpanel-csere) teljesen rendbe jött. Szerintem nem ártana megnézetni szervizben a TV-t.

2012. máj. 25. 12:45
 14/29 anonim ***** válasza:
20%
hát a MIKULÀS!!!
2012. máj. 25. 13:29
 15/29 anonim válasza:
42%

nagyon hülyék vagytok szerintem ez nem vicces

én kihúznám este a konnektorból akkor csak nem kapcsolna be de ha még is akkor: [link]

2012. máj. 25. 18:01
 16/29 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy NEM az ágyon tartom a távirányítót, így nem tudom véletlenül megnyomni. A másik pedig hogy ilyen funkció hogy ki kapcsoljon magától pl. egy óra múlva ilyen van de nem használom.
2012. máj. 25. 20:43
 17/29 anonim válasza:
100%
Se ufo, se szellem, inkább egy univerzális távirányító a ludas ebben. Valószínűleg valaki a közelből "bekapcsolási" jelet küldött a TV-dnek. nyilvám programozgatta a sajátját. (ezért nincs hang se)
2012. máj. 26. 04:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én tévémmel is előfordult pár éve, az érdekes az volt, hogy állandóan a hetes csatorna jött be amikor magától bekapcsolt. Idegesített egy idő után, már én is szellemeket láttam, uh beugrottam egy szerelőhöz. Mondom neki tanács kéne. Kezdem: márka, típus, gyártási év... Ő, fülig érő vigyorral: hetes csatorna?

Vágod?

2012. máj. 26. 22:15
 19/29 Varga László65 válasza:
44%
hát szellem vagy démon de inkább démon mert az szokott igy szorakozni. és rakj magad mellé szentelt vizet. és ha nemt tudod hogy kell csinálni akkor most leirom:só viz és mondjutána egy imát és ne idézz szellemet se démont mert abbol táplálkozik.
2012. máj. 27. 10:42
 20/29 A kérdező kommentje:

KIDERÍTETTEM!

Elmentem egy tv szerelőhöz és mindent részletesen elmeséltem. A tv-ről mindent meg az esetről is. Azt mondta a távirányítóval van a gond ugyanis hibás. Ha a tv látóhatárán belül van előfordulhat,hogy a távirányító magától küld jeleket a tv-nek hogy kapcsoljon be. Ugyanez fordítva is előfordult már mert volt hogy nem reagált ha nyomkodtam pedig nem az elem volt lemerülve. Szóval ennyi. Mivel ez egy reális magyarázat és semmi más jele nem volt annak hogy esetleg természetfeletti erő van a szobámban így elfogadom ezt a távirányítós sztorit.

2012. máj. 27. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!