Szerintetek mi járt nálam éjjel?
Figyelt kérdés
Tegnap este kb. fél 12-kor aludtam el. Éjjel felébredtem arra,hogy megy a TV. Kikapcsoltam,gondoltam véletlenül elfelejtettem kikapcsolni és úgy aludtam el. Na mindegy szóval kikapcsoltam és visszaaludtam. Aztán ismét felébredtem arra hogy megy a TV. Ekkor megnéztem a telefonom és 3 óra volt. Nem tudtam elképzelni mi történik de nem is nagyon foglalkoztam vele mert nagyon fáradt voltam. Szóval visszaaludtam és harmadjára is felébredtem arra,hogy bekapcsolva van a TV. Kikapcsoltam,megint megnéztem a telefonom és akkor fél 4 volt. Reális magyarázat aligha van. 100% hogy senki nem szórakozott velem mert a szüleimmel lakok de ők telesen külön vannak tőlem másik szobában és nem is azok a poénos kedvűek. A TV nem tudom szerintem nem romlott el. Miért kapcsolta volna be magát háromszor egy éjszaka alatt mindössze fél órás szünetekkel? Meg ma is néztem és teljesen jó,semmi hibája nincs. A másik hogy a távirányító a földön volt,nem tudtam rádőlni vagy ilyesmi. Nem találok magyarázatot. Egy ismerősömmel beszéltem és szerinte lehet hogy egy démon szórakozott velem. Szerintetek mi történhetett? Hogyan tovább?2012. máj. 24. 15:37
21/29 anonim válasza:
Szerintem ez a távirányítós sztori ok. Én kb olyan lehetek, mint te:D Hogy nem akarok hinni a szellemekben, de valahogy mégis mindig megijedek, ha történik valami ilyesmi:D Én már jártam úgy, hogy apánál a nappaliban tévéztem, ő bent a szobában bedugta a töltőjét(vagy kihúzta, nem tudom), és az "én tévém", ami kint volt, átkapcsolt. Jó, ennél nem ijedtem meg, de amikor itthon ülök egyedül, ledobom a távirányítót, vagy valamit a távirányítóra az ágyon, és csak azt veszem észre, hogy folyamatosan kapcsolja magát előre... Kb megállt bennem az ütő, levegőt sem vettem, csak álltam, és néztem a tévét, hogy most akkor mi van. Aztán rájöttem, hogy a távirányító a nem okés, elvettem róla a párnát, vagy füzetet, nem tudom mit tettem rá, és abbahagyta. De azért elég parás helyzet:D
22/29 A kérdező kommentje:
az komoly :) :D hát ja,semmi más jel nem volt szóval tényleg ez volt :) kitudja de 99,9% hogy ez az igazság ;D
2012. máj. 30. 15:42
24/29 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban jut eszembe h én ilyet már álmodtam h nem tudom kikapcsolni a tv-t és anyáméknak szólni akartam de nem jött ki hang a torkomon. kicsit para volt:S
26/29 anonim válasza:
Akkor most nézd meg, hogy a #19-es pl valami sóval meg mifenével oldotta volna meg a helyzetet. LOL
Mindig érdemes először logikus magyarázatot keresni.
27/29 anonim válasza:
szerintem nézd meg a : paranormal activity valamennyi részét és akkor eldöntheted hogy démon volt-e. :)) egyébként nem tudom mi lehetett o.o :)
28/29 anonim válasza:
Van egy sziámi ikertestvéred, aki miközben alszol, ő szórakozik. Vagy felnőtt tartalmú filmekről fantáziáltál álmodban és a tudatalattid bekapcsoltatta veled. Esetleg skizofrén vagy.
29/29 anonim válasza:
nekem volt olyan, hogy rádió kikapcsolást álmodtam. és bosszankodtam, hogy miért nem kapcsol már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!