Szerintetek vannak vámpírok?
Kedves kérdező!
Mindig is kíváncsiak voltak az emberek. Szereti mindenki a titkokat.
Már ezer ilyen kérdés van. Léteznek, vannak, szerintetek igazi vámpírok..?stb.
Hogyha valaki azt is mondja, hogy létezik, bizonyítékot nem tud felmutatni. És nem is fog senki tudni!
Hogyha annyira érdekel, nézz utána..lehet találni pár dokumentumot...
A választ kérdésedre meg fogod kapni, de bizonyítékot és annyi információt ,amennyinek a birtoklása már veszélyt jelentene rád, nem fogsz találni. És hidd el, jobb ez így.
Üdv.: A.
U.i.: Hogyha ezt olvassa olyan , akinek céljai között szerepel ilyen kérdés feltevése, az annak tudatában amit leírtam, kérem ne tegye, mert szerintem nincs értelme és már így is több kérdés van e témával kapcsolatban, mint amennyi kéne.
És még valami: Szánalmas a fokhagymás mese..az még szánalmasabb, hogy el is hiszik és még erről is tesznek fel kérdést..
"te utolsó" , én csupán válaszoltam.
És tényleg azt javaslom,hogy ne itt keressetek válaszokat.
Amúgy miért nem mindegy, hogy léteznek-e? Mint már írtam is, bizonyítékot úgysem fog soha senki szerezni. Addig amíg az nincs ,ez csak mese, amiben ha hiszel mások kinevetnek.
Akkor pedig mi értelme van ..?
Kedves kérdező!
Vagy aki próbál ezzel foglalkozni, válaszolnál? Tényleg érdekel a gondolkodásod.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!