Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek vannak vámpírok?

Nuh299 kérdése:

Szerintetek vannak vámpírok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 09:24
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
Igen. Tenap eljött hozzám Edvárd hogy elmondja feldja a Robert Pattinsonos kamu életét..:) Igyhá mostmár vámpírként zsövi az éjjeleket. vigyázz már vért is sziv!
2012. jún. 29. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze. Rendszeresen járok hozzád vért lecsapolni, csak kitörlöm a memóriád utánna!
2012. jún. 29. 21:58
 13/18 anonim válasza:

persze h vannak tegnap is megöltem egy párat nézd+

http://www.youtube.com/watch?v=zwA3LI42ta4

2012. jún. 30. 10:27
 14/18 anonim válasza:
100%
Nem gondoltam, hogy egy ilyen kérdésnél intellektuális válaszokat találok majd, de annak a válaszadónak volt igaza aki felvázolta, hogy több ősi kultúrában is jelen voltak ilyen lények, egymástól függetlenül. Ennek biztos van valami oka, nem hiszem, hogy trollkodni akartak a most élő generációval : "Had gondolkodjanak a hülyék:D"
2012. jún. 30. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mindig is kíváncsiak voltak az emberek. Szereti mindenki a titkokat.

Már ezer ilyen kérdés van. Léteznek, vannak, szerintetek igazi vámpírok..?stb.

Hogyha valaki azt is mondja, hogy létezik, bizonyítékot nem tud felmutatni. És nem is fog senki tudni!

Hogyha annyira érdekel, nézz utána..lehet találni pár dokumentumot...

A választ kérdésedre meg fogod kapni, de bizonyítékot és annyi információt ,amennyinek a birtoklása már veszélyt jelentene rád, nem fogsz találni. És hidd el, jobb ez így.

Üdv.: A.

U.i.: Hogyha ezt olvassa olyan , akinek céljai között szerepel ilyen kérdés feltevése, az annak tudatában amit leírtam, kérem ne tegye, mert szerintem nincs értelme és már így is több kérdés van e témával kapcsolatban, mint amennyi kéne.

És még valami: Szánalmas a fokhagymás mese..az még szánalmasabb, hogy el is hiszik és még erről is tesznek fel kérdést..

2012. júl. 1. 00:39
 16/18 anonim válasza:
te utolsó most ezt olyan selyemlesen írtad mintha mintha te is vámpír lennél
2012. júl. 1. 02:36
 17/18 anonim ***** válasza:

"te utolsó" , én csupán válaszoltam.

És tényleg azt javaslom,hogy ne itt keressetek válaszokat.

Amúgy miért nem mindegy, hogy léteznek-e? Mint már írtam is, bizonyítékot úgysem fog soha senki szerezni. Addig amíg az nincs ,ez csak mese, amiben ha hiszel mások kinevetnek.

Akkor pedig mi értelme van ..?

Kedves kérdező!

Vagy aki próbál ezzel foglalkozni, válaszolnál? Tényleg érdekel a gondolkodásod.

Üdv.

2012. júl. 1. 04:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az intelligens véleményeket.És azok számára akik cinikus butaságokat írtak ajánlom figyelmükbe,hogy nyugodtan pocsékolják az idejüket még egy-két ilyen válasz írására.Sok haszna lesz.Mert ha egyszer az ember nem tud értelmeset írni akkor inkább ne is tegye.Utoljára még annyit írnék,hogy én nem azt mondtam,hogy léteznek vámpírok hanem csupán a véleményetek érdekelt.
2012. júl. 1. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!