Ti mennyire hisztek abban az elmeletben hogy leteznek vampirok?
Nem, nem hiszek.
A vámpír kitalált lény, semmi valós alapja nincs.
Középkori babonákból ered, és persze a filmipar is jócskán meglovagolta a témát. :-D
A tudományban nincs olyan, hogy "hinni". Az az ezoteria rovat.
A vámpírnak van tudományos alapja: létezik egy ilyen betegség, ami vérképzési problémákat és fényérzékenységet jelent többek között.
Rendkívüli képességei a betegnek nincsenek ilyenkor.
Szerintem a Vámpíroknak semmi valóság alapjuk nincs ilyen formában mint amire te gondolsz.
Ezt csak az emberek nagyították föl és deformálták át eladható formára.
A vérátömlesztés kitalálásából ered az egész vámpír kultusz.
Hát igazából nem lehet megcáfolni se bizonyítani létezésüket.
De biológiailag egy ember nem tud elélni csak véren.Hacsak tényleg nem halottak már....
Szerintem kicsi az esélye hogy létezik ilyesmi.
Miért kell a sorozatokat a valósággal keverni könyörgöm!
Én is nézem a vámpírnaplókat, de csak egy film, aminek semmi köze nincs a valósághoz.
Kb ez a kérdés hetente felmerül és a válasz nem fog változni! Vámpír szóra rákerestél volna és ezer ilyen kérdés és még több válasz szemed elé került volna!
Vki hisz, vki állítja hogy ismeri őket, vki ez akar lenni de többség mesének,legendának tartja!
figyi. én nagyon szeretem a vámpírokat: twilight saga, vámpírnaplók, buffy a vámpírok réme, true blood, vampire knight, bree tanner, vérvonal... jöhet minden. szeretnék is hinni bennük, mert ha pl a vámpírokat nézzük, akkor: edward:a megtestesült szépség, stefan:a vérszomjas, damon: az éjszaka szülötte, angel: szomorú, de örök, bill:rejtélyes, kuran kaname:veszélyes és hatalmas, bree: önmegtartoztató, vérvonal-edmund: titokzatos.
a vámpírmírosz már régóta él: először drakula gróf ilyesztettel el az embereket, azzal, hogy ő egy természetfölötti lény, és hogy ezt bebizonyítsa, megharapta az embereket.(a denevérréválást haggyuk:P ) a filmipar is igen jól feldolgozta a vámpírok történetét. de ami igazán lényeg, az az, hogy nem létezhet az embereknél magasabb rendű élőlény(amennyiben a vámpírok élnek :P) mert akkor ők lennének a világ urai.a különleges előket (pl gondolatolvasás, megigézés, elkábítás, tisztavérűség) azért "kapták" a filmekben, hogy ezek által még vonzóbbak legyenek.
szerintem nem kell hinni a vámpírokban, de nekem már párszor megfordult a fejemben, hogy szenteltvízzel leöntöm az egyik rokonomat, mert annyira ijesztő, de ez csak mind mese XD... ne a vámpírokban, és más természet fölötti erőkben higgyetek, hanem magatokban. remélem, hogy sokat segítettem.:) üdv: egy vampire-fan :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!