Ti mennyire hisztek abban az elmeletben hogy leteznek vampirok?
Figyelt kérdés
A Mystic Falls-i legendara gonolok. Legyszi ne nezzetek huyenek, komolyan kerdem, mert nagyon erdekel engem ez a temakor.2012. jún. 25. 23:36
11/11 ~Alina22_* válasza:
Én nem hiszek bennük. A Mystic Falls-i legenda pedig úgy tudom, hogy kitalált. A Vampire Diaries című sorozatbeli városkára gondolsz, nemdebár? A sorozat egy kitalált történetű könyv alapján készült, a könyvben pedig úgy tudom, hogy a város neve is más.
Ettől függetlenül örülnék, ha léteznének. Azt ne kérdezzétek, hogy miért, de ez valószínűleg az említett sorozat iránti végtelen rajongásom miatt lehet. : ) Elő szokott fordulni, hogy éjszakánként kimegyek a kertbe, a vaksötétbe, és várom, hogy egy vámpír vámpírrá változtasson, vagy csak szinplán kitörje a nyakamat, vagy amit akar. :D
13/L, akinek a véleménye fix, hogy senkit sem érdekel. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!