Hogyan jönnek létre vámpírok?
Figyelt kérdés
Valaki letudná írni hogy hogyan jönnek létre vámpírok?
Arról tudok hogy ha egy másik vámpír megharap, de hallottam olyat is hogy egy "varázsszöveggel" is átlehet változtatni vámpírrá valakit, ha ez így van mi az a szöveg és mik ennek a lépési, légyszíves kíméljetek a hülyéskedéstől.
2012. máj. 28. 23:44
1/19 anonim válasza:
Ugye te se gondolod komolyan, hogy egy nekromanta, sötét varázsló (lol?) éjjel (vagy akár máskor) a gyk-on lóg, azt várva, hogy mikor írhatja ki egy többezer éves halhatatlanságot adó varázsigét egy unatkozó tininek?
2/19 fairi1 válasza:
Tényleg komoly választ vársz komolytalan kérdésre? Vámpírok létezése legenda, így csak legendákat tudok mondani és más is hogy tudsz azzá válni.
Nem néztél kicsit sok Vámpírnaplót, mert abban volt szó varázslatról ami átváltoztatja az embert.
3/19 anonim válasza:
Sok volt az Alkonyat esetleg a Vámpírnaplók??
4/19 anonim válasza:
A vámpírok úgy jönnek létre, hogy valaki -aki nem vámpír- kitalálja, te meg elhiszed!
5/19 anonim válasza:
Én már elég régóta vámpír vagyok, de nem tudom, hogy hogy lettem az. :S Szóval ha tudod a választ, akkor légyszi írj már egy privát üzit vagy ilyesmi. Köszi! Pá!
6/19 anonim válasza:
A varázsszöveges az új filmben az Éjsötét árnyákban volt.
Szóval ez is közrejátszott. :D
8/19 anonim válasza:
A vámpírok tojásokat tojnak.Keresd meg a tojást és süsd meg rántottának.Ha szerencséd van,akkor átváltozol tőle,ha nem,akkor borzalmas hasmenésed lesz.
9/19 anonim válasza:
Kiissza a véred hogy haldokolj, utána megitat a sajátjával plusz a méreg ugye, és megöl/vagy a vérhiánytól halsz meg azt nem tudom.. Lényeg meg kell halnod hozzá. Utána a tested, lelked megváltozik teljesen, a fizikai változás iszonyatosan fáj. Ezután az új lényedben térsz magadhoz, remélem kielégített a válasz.
10/19 Mónih válasza:
A 9#-es beszéli az igazságot.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!