Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz, hogy köztünk élnek a...

Igaz, hogy köztünk élnek a vérfarkasok, vámpírok?

Figyelt kérdés
Pl hogy az utcán minden 10. ember tud valami olyat amit én nem?
2012. máj. 12. 11:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
igaz..szerintem nem minden 10.bár attól függ miről van szó
2012. máj. 12. 11:46
 2/24 anonim ***** válasza:
65%
Az igaz,hogy vannak olyan emberek,akik különlegesek pl.jók a megérzéseik,lássák mások auráját meg ilyenek,de vámpirok nincsennek se vérfarkasok.És igen az utcán minden 10 ember sőtt mind a 10 tud olyat,amit te nem,és te is tudol olyat,amit ők nem és ezt nem valami természet feletti dologra értettem,mert minden ember más és mindenki mást tud.
2012. máj. 12. 11:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédunk tud autót szerelni, én pedig nem.
2012. máj. 12. 12:17
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

"az utcán minden 10. ember tud valami olyat amit én nem"

Sőt...én tovább is mennék, az utcán minden ember tud valami olyat, amit én nem. Pl. Marika néni a boltból, tudja, hogy a testvérének a lányának a macskája elkóborolt, de én nem, stb.

Hogy ehhez hogyan jönnek a vámpírok, vérfarkasok nem tudom.

De ha belegondolsz, a világban rengeteg ember tűnik el nyomtalanul, soha nem tudjuk meg mi történ velünk. Ez persze nem bizonyíték, mert maguktól is eltűnhettek és emberek is lehetnek felelősek a felszívódásuk miatt.

2012. máj. 12. 12:43
 5/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem léteznek, és minden tizedik ember se tud többet (talán csak általános műveltségben) mint más.
2012. máj. 12. 12:45
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Igaz, de nem minden tizedik tudja, különben már rég kitudódott volna.
2012. máj. 12. 12:47
 7/24 anonim ***** válasza:
Ha vannak (!) akkor biztos köztünk élnek, de én erre elég kevés esélyt látok.
2012. máj. 12. 14:29
 8/24 yossarian44 ***** válasza:

A fél világ be van kamerázva. Ha lennének vérfarkasok, nem lehet, hogy feltűnne egyszercsak valamelyik kamerán, ahogy egy szörny magán kívül mozog egy nagyvárosban?

Ugyanez a vámpírokkal, ha léteznének, elég gyakori lenne a vér nélküli, teljesen száraz holttestek megtalálása, nem mellesleg kicsit feltűnő lenne, hogy valaki költözéskor a költöztetőkkel egy rühes nagy koporsót cipeltet - és éjjel költözik.

2012. máj. 12. 17:43
 9/24 anonim ***** válasza:

"Ugyanez a vámpírokkal, ha léteznének, elég gyakori lenne a vér nélküli, teljesen száraz holttestek megtalálása, nem mellesleg kicsit feltűnő lenne, hogy valaki költözéskor a költöztetőkkel egy rühes nagy koporsót cipeltet - és éjjel költözik."

Láttad már a Pengét? Mi van ha az ő kezükben van minden?

2012. máj. 12. 17:48
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem léteznek , és ha valaki többet tud akkor az tett is érte. Ájj le a filmekkel.
2012. máj. 13. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!