Mvampte kérdése:
Vámpír akarok lenni! Csak vámpírok válaszát várom és azokét akik tudják hogyan válhatok azzá?
Figyelt kérdés
Olyanok ne írjanak kommentet akik szerint nem léteznek vámpírok és akik lenéznek a kérdésem miatt.Én hiszem hogy léteznek vámpírok, ez az én dolgom ls ezért nem kell ostobának tartani.Nem vagyok semmilyen vámpíros film rajongó és ratyi sem(ugyanis fiú vagyok).2012. jún. 18. 17:25
1/52 anonim válasza:
Darren Shan könyveket olvasol?? Mikor kiolvastam a regényt, én is az akartam lenni;)
2/52 anonim válasza:
Vámpírok nem léteznek. Nyugodj bele halandó, hogy ember vagy.
3/52 anonim válasza:
Fiú vagy? Én azt hittem csak a lányok vadulnak a vámpírok után...
Viszont én is szívesen lennék vérfarkas, de ez ugye sajnos nem megoldható, így boldogan élem életem mint ember. Te is tedd azt szerintem.
4/52 anonim válasza:
Írj priviben, aztán majd találkozunk, ha Pesti vagy, és megvérezlek. Ne higgy a többi ostoba földi halandónak. Igenis létezünk. :)
7/52 anonim válasza:
Te jó ég. Sok vámpír van a gyk-on. :D
Amúgy szerintem, hamarabb lennél a vacsora. Szerintem a vámpírok nem ezeket a vampfanokat keresik.
8/52 anonim válasza:
"földi halandónak"
xD
A vámpírok nem a Földön élnek?
És a vámpírt is meg lehet ám ölni, ergo ő is halandó, csak nem öregszik. :D
9/52 A kérdező kommentje:
A vacsorája helyett inkább a segítője (szolgája) lennék.
2012. jún. 18. 20:39
10/52 anonim válasza:
Renfield, tudtam hogy létezel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!