Vámpír akarok lenni! Csak vámpírok válaszát várom és azokét akik tudják hogyan válhatok azzá?
Hogy néhány válaszon én mennyit nevettem.:- )
Kicsiszivem, figyi (Lány vagyok!) Tudom ha valamibe betegesen hiszünk arról senki sem tud lebeszélni minket, de nőj fel! Vámpírok nincsenek, vagy ha esetleg, talán még is ( ami nagyon nem valószínű) tuti nem olyan vagányok és "jámborok" mint a filmebe vagy könyvekbe..:-)
Igen tudom,hogy már nagyon régen szóbeszédek járnak a vámpírokról, de ezelőtt 2000 évvel(vagy több) az emberek zizisek meg hiszékenyek voltak( bár sokaknál ma sincs másként.), de akkor se kéne ezekben hinni, tudod amit nem látsz,vagy érzel az nincs. (Tudom, a levegőt se látod még is van, de levegő nélkül esélyed sincs élni.:-) Na meg a kémiaórák is sokat segítenek abba,hogy elhidd.)
Van egy betegség aminek a tünetei olyanok mintha vámpír lennél,de nem biztosít örök életet és eléggé gáz betegség, olyat megint ne akarj.
Csatlakozok az előzőhöz. Én is olvastam arról a betegségről és nem hangzik valami jónak. Inkább örülj, hogy élsz, hogy egészséges vagy meg a hasonlóknak. :)
Amúgy ha annyira a hiszel bennük, akkor a könyvek meg a filmek alapján egy vámpír tud átváltoztatni. Annak-még ha léteznek is-kicsi lenn az esélye. előbb enne meg vacsira.
Én csípem a vámpírokat,mikor a nyakam szopogatják
Sp voltam sziasztok!
Hogy te mekkora egy gyökér vagy...
Elmondjam hogyan lehetsz vámpír? Ásd el magad egy nagy gödörbe, és majd ott szépen eltávozol előbb az élők sorából majd újraéledsz mint vámpír. Ha meg mégsem, akkor csak mi jártunk jól hogy egy hülyével kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!