Vámpír akarok lenni! Csak vámpírok válaszát várom és azokét akik tudják hogyan válhatok azzá?
Ne haragudj , de amit most írok rólatok azt én szetül hiszem !
Abelard Van Helsig iratai : "A pokol összes csatlósa közül, akikkel meggyűlt a bajom életem során, kiváltképp gyűlölöm a vámpírokat. az éjszaka vadorzói, akik az élők vérével táplálkozva tengetik szentségtelen életüket. Közülük való volt aki megtámadta az apámat , és kegyetlen támadásra indította anyám ellen. Ezzel vívta ki engesztelhetetlen gyűlöletemet a fajtája iránt.
A vámpír külselyén sokszor semmi szokatlant nem venni észre, de ez csak szemfényvesztés, ami eltakarja arcukat. A sátán más szolgáihoz hasonlóan valódi képük elrettentő látványt nyújt.
Leghőbb vágyam volt , hogy üldözzem e gyalázatos hordát, ahol csak lehet, és eltöröljem őket a föld színéről. Ez indított arra , hogy Szent Gripián tanításainak kutatásába fogjak . Ő volt az egyetlen , akinek dühe a vérszívók ellen az enyémhez volt mérhető.
Messze kellett utaznom ahhoz , hogy kiássam a földből a csodás fegyvert, amit ő kovácsolt, de a vámpírok elleni harcról írt tanításainak lelőhelyét nem bírtam felkutatni. Így hát csak saját, keservesen szerzett tudásomat adhatom át neked .
E fondorlatos ellenségek különbözőképp változtatják alakjukat. A hétköznapi ember kinézetén túl felölthetik farkas , vagy denevér formáját , de akár ködé is válhatnak.Közülük a leghatalmasabbak ember nagyságú , denevérfejű démonná is képesek átvedleni.
Nos ennyi lenne.
ne akarj vámpír lenni azok gyíkok, legyél inkább vérfarkas ;D
Amúgy meg szerintem ne legyél vámpír, legyél inkább tünde, mert a tünde csajok szebbek mint a vámpírcsajok!
2365/T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!