Ez mi lehet? Szellem?
Figyelt kérdés
Minden este 8-tól valami kint van a konyhában és áll egy helyben. Úgy nézhet ki mint egy gyerek vagy egy manó, mert kicsi. Igazából egyszer se láttam, mert csak az árnyékát látni, de abból jól ki lehet venni hogy valami fentebb említett dolog. Eddig nem piszkált, de egy kicsit parázok tőle. Nappal megpróbáltam rá bármilyen ésszerű magyarázatot keríteni (főleg azért hogy megnyugtassam magam) de nem sikerült. Ez egy-két hónapja van. Szerintetek mi lehet?2012. máj. 29. 21:22
11/15 anonim válasza:
szellemek pedig léteznek én is láttam 1rokonom szellemét. tolj a konyhába mindent 1helyre teljesen üres legyen a konyha az a része ahol árnyék van
12/15 anonim válasza:
Logikus következtetés, hogy utána kéne járni, hogy valóban csak egy árnyékról van e, de ha nem akkor is furcsállom, hgy egy szellem csak áll egymagában!
13/15 anonim válasza:
Nem hülyeség egyszer mentem haza este (erdő mellet lakok amibe vaddisznó is van) és nagyon féltem amikor egyszer hallom h valaki mondja mellettem hogy ne félj ránéztem és a halott papám szelleme volt. Szerintem próbálj szakértő mellet kapcsolatot teremteni vele és kommunikálni.
14/15 anonim válasza:
Szerintem chupacabra volt ! http://www.youtube.com/watch?v=UlT8XyMrOFk Nézd meg xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!