Ez mi lehet? Szellem?
Figyelt kérdés
Minden este 8-tól valami kint van a konyhában és áll egy helyben. Úgy nézhet ki mint egy gyerek vagy egy manó, mert kicsi. Igazából egyszer se láttam, mert csak az árnyékát látni, de abból jól ki lehet venni hogy valami fentebb említett dolog. Eddig nem piszkált, de egy kicsit parázok tőle. Nappal megpróbáltam rá bármilyen ésszerű magyarázatot keríteni (főleg azért hogy megnyugtassam magam) de nem sikerült. Ez egy-két hónapja van. Szerintetek mi lehet?2012. máj. 29. 21:22
1/15 anonim válasza:
Lehet valami tök átlagos dolog árnyéka ami nappal fel sem tűnik. Nincsenek szellemek nyugi.
2/15 anonim válasza:
Az csak én vagyok aludj nyugodtan.
Azt várom mindig hogy elaludj.
21/R
3/15 anonim válasza:
Sok lehetőség lehet, ha van kis tesód az mászkál, mert pl alvajáró, vagy megszállta valami mondjuk szellem vagy démon. Az is lehet h egy helyhez vagy tárhoz kötött szellem. Az is lehet h csak flashelsz (bemeséled). De ha nincs kistesód, és biztos vagy benne hogy láttad az árnyékát akkor vagy helyhez kötött szellem vagy tárgyhoz kötött vagy pedig eltévedt szellem (aki nem tudja hogy mért van ott h halt meg stb). Amit ez ellen tehetsz az az hogy kapcsolatba lépsz vele (és nem arra gondolok h kimész a konyhába este mert úgyse jön be vagy csak kis eséllyel). Keress rá interneten hogy hogyan csináld mert most túl hosszú lenne leírni. Remélem segítettem.
4/15 anonim válasza:
Nyugi szellemek nem léteznek,lehet hogy csak az egyik virágnak az árnyéka.
5/15 anonim válasza:
Ilyen hülyeségek nem léteznek. Nincsenek túlvilági lények, angyalok, démonok meg ilyenek.
Meg mondom én, mi a te bajod: rohadt unalmas az életed.
6/15 Tom Benko válasza:
Talán keresd meg, minek az árnyéka lehet. Világíts oda zseblámpával. Fújjál füstöt az árnyék irányába, és nézd meg a fénypászmákat, milyen irányba tartanak. Ebben az irányban keress tárgya(ka)t, ami(k)nek az árnyéka(i) ezt az alakzatot eredményezi(k).
7/15 nax° válasza:
hulyeseg,hogy nincsenek.nalam is van egy.mielott idekoltoztem,itt lakott egy oregasszony es a konyhambanvolt a szobalya,ott halt meg az agyaban.rengetegszer erzem,hogy itt van velem,mellettem,mogottem,magatol kapcsolodik a villany,fura zajok,mikor nincs sehol senki,kopogas,arcnyom az ablakon,ajtonyilas,csukodas,targyak "leesése",az elsuhano arnyak..es az erzes.amikor tudod,hogy ittvan,mert tuti,hogy ittvan,mert tudod,hogy azt erzed.ebbe az erzes a nagyon szar,a tobbi nagyreszt hanyagolhato. szerintem ne piszkald,akkor nemhiszem,hogy bant.vagy probalj vele kommunikalni valahogy,ha nagyon gaz,es nagyon nem erzed jol magad tole,akkor keress valami igazi (elnezest a kifejezesert) ciganyt.azokrol mondjak,hogy ertenek az ilyesmikhez.
8/15 anonim válasza:
Még nem jutott eszedbe, hogy bemenj a konyhába megnézni, mi az?Az lenne a legegyszerűbb.Jobb ha belenyugszol, az a valami nappal is ott van, csak akkor a másfajta fényviszonyok miatt nem tűnik fel neked.Szóval, ha belegondolsz, nincs mitől félned.
Nálunk például, ha este nyitva marad a konyhaajtó és elhaladok előtte, úgy tűnik egy pillanatra, mintha mintha egy baromi magas, fekete kapucnis alak állna az ablak előtt.De csak a nyárfa árnyéka.
9/15 anonim válasza:
Szellemek, manók, ilyesmik nincsenek, szóval ne aggódj, csak egy teljesen átlagos tárgynak az árnyéka. Ahogy a gyerekek, úgy a nagyobbak (felnőttek) és képesek bebeszélni maguknak mindent, főleg ha az egy parázós történettel, vagy hittel kapcsolatos.
10/15 anonim válasza:
Nézd meg merre van a hold és keress olyanokat amik odatükrözhetik énis régen ettől paráltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!