Ha egy szellem át tud menni a falon, akkor a tárgyakat hogy tudja zárt térből kivinni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 23:49
2/9 Vree válasza:
És ő hogy tudta a tárgyat megfogni, ha a falon meg átmegy?
3/9 anonim válasza:
Aki tanulta már az anyagi részecskéket az iskolában, az tudja, hogy az anyagban több a hézag, mint a részecske. Pl. Azt a hasonlatot olvastam egyszer, hogyha az atommagot teniszlabda méretűnek vesszük, akkor a legközelebbi elektron egyfocipálya hosszával egyenlő távolságra van tőle. Mi van az elektron és az atommag között? Energia. Mi a szellem? Energia. Vagyis tudattal rendelkező energia. Át tud menni a másik energián, azt hiszem, egyszerűen átmegy. Lehet, hogy a saját energiájával utat tud nyitni az egyéb energiák között.
4/9 anonim válasza:
Faján megmagyaráztad a szellem létezését előttem szóló, és most az asztrál síkot vedd már górcső alá
5/9 anonim válasza:
ahogy már írták előttem, a szellem nem más, mint energia, egy nagyon magas számú energia
6/9 anonim válasza:
Én mint az ükapád, nagyon sajnálom, de nincsenek szellemek!
7/9 anonim válasza:
A holt lélek amikor eltávozik-- mert mind eltávozik az első 5 percben! az előtt nincs semmi akadály, mert a lélek töltések alkotta energiának embert formázott, rajzolt vonalai. az energia pedig mindenen áthatol. Épp ezért se megfogni nem képes semmit, mert átnyúl mindenen se pedig elvinni nem képes.
19.f.A két csodálatos lelkünk.
Írd be a goole keresőbe és kijön az oldal olvasd el és meglátod mi a lelked.
8/9 Ani7999 válasza:
Mami nagyon rosszul tudod.Vannak olyan energiák nevezzük annak (talán) amiket nem látunk bár sok mindenre képesek akár irányíthatják akaratunkon kívül a testrészeinket,vagy megborzolhatják a hajunkat pl.És ez nagyon nem vicces aki nevet,mert h akivel ez megesett az nem nevetett olyan jót.
9/9 anonim válasza:
Anni ha ezt más mondta neked-- ne hidd el
Ha állítólag tapasztaltad-- ne képzelődj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!