Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Rejtéjes telefon létezik olyan?

Rejtéjes telefon létezik olyan?

Figyelt kérdés
Azt történt velem a mi nap, hétköznap volt 12:30 körül, ettem vagy mi voltvnem volt nálam a telefon... Amikor fél óra múlva meg néztem látom keresett valaki egy 30-as , ahh de jó gondoltam állással kapcsolatban, na vissza akarom hívni....ki csöng...ná mi történt... Ilyen előfizető nem létezik... Pedig 2 ször fel hivtam.. Ês utána küldtem neki vissza hívó sms-t ,az el ment! Be írtam a googleba a számot,nincs ilyen..:/

2012. máj. 14. 06:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
rejtéJes nem létezik
2012. máj. 14. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:

> Ilyen előfizető nem létezik...

Vannak olyan telefonszámok, amikről csak kimenő hívást lehet intézni. Például az internetszolgáltatóm által kiküldött hibaelhárító fickó mobiltelefonszáma is ilyen volt. Amikor megpróbáltuk visszahívni: "a telefonszámon előfizető nem kapcsolható".

Szóval nincs ebben semmi ezo-izé.

2012. máj. 14. 07:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy ez egy megrendelhető szolgáltatás, tehát az a szám nem hivható vissza, ezért a tulajdonosát nem zavarják a csörgések - semmi rejtélyes nincs benne -
2012. máj. 14. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszer olvastam egy "balszerencse száma telefonszám"-ról. Az is visszavezethető volt valamire, ahogy minden telefonszám. De jól mondja a második, ilyen létezik, és nincs benne semmi paranormális.
2012. máj. 14. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem meg vh-k jönnek egyik bnőmtől, aki nem is küldött állítása szerint nekem semmit sem. és múltkor is vele voltam és kaptam tőle 2 vh-t, közben a teloja az asztalon volt......
2012. máj. 14. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a mátrixból hívtak.
2012. máj. 14. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy alakváltók egy párhuzamos univerzumból
2012. máj. 16. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt,csak nekem 17:30 kor,mindig 3 szor hívott,és mindennap.Aztán egyik nap felvettem,és egy sikítást hallottam,utána azt mondta,hogy egyik szeretted meg fog halni,és 2 napra rá,meg is halt a macskám,daganatban :(
2012. jún. 25. 14:04
 9/9 torii válasza:
szerintem más lett a telefonszám
2012. jún. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!