Félek. Valaki megnyugtatna, hogy szellemek nem léteznek?
Kedves kérdező, azzal hogy olvasod a bibliát azzal nem nyersz bűnbocsánatok azzal ha bármilyen vallásnak hiszel azzal se nyersz bűnbocsánatot.
az ember bármit tesz az életében, az örökre ott marad a lélek szálán, ha megbánod, akkor Istennek közvetlenül kell megbánnod.Keress rá erre a két fejezetre és válaszokat kapsz mindenre
19. f. A két csodálatos lelkünk.
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
A kérdésedhez pedig annyit--- nincsenek szellemek, nem korzóznak holt lelkek, esetleg elköszönni jöhetnek, de az csak egy érintés ideig tarthat-- a holt léleknak sietnie szükséges
2012. ápr. 30. 10:07
Oszt" te nagyeszű mami, honnan tudod te ezeket? Tudom már, mondják a hangok a fejedben!
2012. ápr. 30. 19:02
Ha léteznek én szeretnék a mamával és a papával is találkozni, mert még mindig az arcukat látom mikor behunyom a szemem. Bár tudomásul vettem, hogy nem jönnek már vissza hiába is próbáltam meg minden este imádkozni meg kipróbáltam viccen kívül a szellemidézést is, de rá kellett jönnöm, hogy nagy kamu az egész. Tudd meg a szellemek csak kitalált dolgok és ha sötét is van akkor gondolj arra, hogy nappal is ugyan azok a dolgok vannak ott csak a fényt nem verik vissza és így nincs is képérzet. Ha léteznének akkor a mama már régen szólt volna hozzám, vagy a papa, mert szerettek, vagy még a barátnőm is aki az idén halt meg 21 évesen. Semmi ilyen hülyeség nem létezik. Aludj nyugodtan, mert csak a fantáziád riogat. Mindannyian biológiai dolgok vagyunk és az általunk szellemnek nevezett dolog az csak bioáram, amelyet a test generál és az idegrendszert működteti. Miután a test megszűnik működni ez az energia is megszűnik így az általunk ismert síkon véget ér az élet és nem tudhatjuk, hogy utána mi is lesz, mert senki nem jött vissza, vagy nem beszélt róla. A halál olyan lehet, mint az elájulás: nem tudsz egy pillanatra magadról, kiesik néhány perc is akár, se hang, se fény csak a tudattalan lét. Ha már ájultál el akkor tudod milyen az. Kérlek ne aggódj ez miatt. Tudd meg, hogy érzékszervekkel fel nem fogható, sőt még műszerek által dekódolhatatlan dolgok vesznek körül, melyre a tudomány még nem volt képes rájönni mi is hajtja ezeket és csak misztikának nevezik őket. Egy biztos körül vesz minket valami megfoghatatlan, de nem ártó dolog és te is biztonságban vagy mindaddig míg tudatos gondolataid vannak.
2012. máj. 1. 13:00
24/31 anonim válasza:
én is féltem a te korodban a szellemektől, és szerintem biztos vannak, csak te nem látod őket, és nem érzékeled őket, nem érinthetnek meg
2012. máj. 13. 19:31
szellemek szerintem nincsenek, legalábbis olyan amit hallanál, éreznél, látnál olyan nincs. És nem is lesz... nem is volt...
2012. máj. 18. 18:50
22/25 -- először is ne légy szemtelen se nagyképű.
Ha rákeresel a fejezetre agoogle keresőbe, akkor megtudhatod azt is, honnan tudom amit leírtam.
Te pedig Kérdező
ne félj a szellemektől aki meghal az első percekben távozik,- ha akar-ha nem akar - a Föld energiája azzal mit se törődik, lehúzza az utolsó-útra amit meg kell tennie-- a élet lelke leheletnyi, gyenge feszültségű energia.
2012. máj. 31. 15:16
23/26 a lélek energia és valóban a test legyengül majd meghal-- de a lélek energia amely eltávozik belőle.
A klinikai halálból visszatértek is néha elmesélik miképp élték át az eltávozást-- de nem volt idejük eljutni a CÉLBA ahová minden léleknek el kell jutni-- ha ! el képes jutni, mert nem volt olyan gazember itt az életében.
Nem tudnak hozzád szólni az eltávozott lelkek soha többé, szerencsére -számukra legalábbis. Neked fájdalom sajnos.
2012. máj. 31. 15:22
Megnyugtatlak!!! :D
Szellemek igen is vannak.. rémiszgetni fognak. néha egy kislány alakját szokta felvenni... úgy nézki, hogy a haja a szemébe lóg, nem látod az arcát, és ha meglátod elfut...
2012. aug. 17. 12:32
29/31 Vikusz2000 válasza:
Szia! Én is lány vagyok, és nagyon parázom én is. A mamám szerencsére megnyugtatott.Azt mondta, hogy ő hisz abban, hogy van élet a halál után, úgy értem, hogy ő hisz abba , hogy egyszer majd még látni fogja a szeretteit. Én is láttam "szellemeket". Legalább is azt hittem, hogy azok. Veled is történt már olyan, hogy elfordultál és hitelen láttál egy színes foltot? Néhányan azt hiszik, hogy azok szellemek, és ezt be is vésik az agyukba. Az csak halucináció! Én egyszer beszélgettem a halott dédimmel az álmomban. Tökre megnyugtatott.Egyszer beszélgettem a mamámmal (még él) és beszélgettünk erről a témáról.hogy bebizonyítsam, hogy nincsenek nálunk szellemek azt mondtam: Ha itt vagy nyisd ki az ajtót. Meg sem mozdult. Szóval szellemek nem léteznek.
2012. szept. 14. 21:08
30/31 Vikusz2000 válasza:
ja és még annyit, hogy nálunk elég sokan haltak meg a nagybátyám a dédim , macskák, és még ki tudja, viszont ha becsukom a szemem akkor mindig valami félelmetes alak jelenik meg, de ezt csak képzelem.
2012. szept. 14. 21:12
Kapcsolódó kérdések: