Félek. Valaki megnyugtatna, hogy szellemek nem léteznek?
Szellemek nem léteznek.
De ha folyton ezen parázol, akkor az agyad be fog csapni, és a végén tényleg szellemeket fogsz látni, legalábbis úgy fogsz utólag emlékezni, hogy az volt.
Amúgy jó fej vagy, hogy pont az Ezotéria > Természetfeletti lények kategóriában kéred, hogy bizonygassák, nincsenek szellemek. :DD
Másrészről szellemek tényleg nem léteznek, hanem angyalok démonok, szellemi hatalmasságok, amelyeknek befolyása alá tudsz kerülni, ezért halucinálsz szellemeket. Nem túlvilág van hanem Szellemvilág, abból állt elő a fizikai. Mivel az ember Test Lélek és Szellem van kapcsolatod a Szellemvilággal, de a szellemvilág csak egy másik fizikai lényen keresztűl tud megnyílvánúlni a fizikai világban.
Aggódnod nem kell, mert minden ember egyfajta Szellemvilági lény befojása alatt áll. Pl hogy értsd minde fajta függőséget egy Démon okoz, ha megrögzött hazudozó vagy, akkor a hazugság szellem tart fogva és így tovább.
"Milyen témakörbe írjam.."
Tudományok > Egyéb kérdések? Ott legalább tényleg megnyugtatnak, és nem a parát hozzák rád. :))
Istenem! Miért kell állandóan a hibát keresni a kérdésben! Akit nem érdekel nem kell válaszolni -.-.
Szerintem nincsenek szellemek ne félj! Szerinted miért van az , hogy 12 év alatt egyszer sem láttál/hallottál szellemet? Nyugi! Régebben én is féltem , de legyőztem a félelmemet. Én így vagyok mindennek: hiszem ha látom ;)
14L
Tuttira vettem, hogy lány vagy, azért kérdeztem rá. (57 éves vagyok f.) Nem véletlen, hogy ezen aggódsz. A lányok, asszonyok sokkal jobban érzékenyek az okkult hatásokra, és lelkileg is befolyásolhatóbbak. A kérdésed: szellemek abban a formában, ahogyan kísértetként lepedőben vagy egyéb látható jelenséggel szokták klasszikusan ábrázolni - nincsenek. Ám létezik egy úgynevezett nem látható világ, (vagy nevezzük szellemvilágnak az egyszerűség kedvélért). Ahhoz, hogy megértsd, valójában hinned kell Istenben, a teremtésben - mert enélkül nem valószínű, hogy megérted amiről írok, vagy megérted, de nem tudod elhinni.
- Miután Isten megteremtette a világot, és bele az embert, a Sátán - aki Isten leghatalmasabb és leggyönyörűbb angyala volt - önteltségből, gonoszságból, irigységből - fellázadt Isten ellen és a teremtett világa ellen. A lázadáshoz angyalok is csatlakoztak. A lázadók ki lettek vetve a mennyből, és jelenleg a láthatatlan világ azon részében tartózkodnak, amely nem a menny.
Van egy láthatatlan háború, ha úgy tetszik. Ezt legegyszerűbben így tudom elmondani. Amikor megszületünk, mi erre a harctérre születünk, körülöttünk a láthatatlan világban harc dúl. Lelki háború, amelyre az emberi lélek rezonál, úgy, mint amikor két zongorát egymás mellé állítanak és az egyiken leütnek egy hangot, a másikon is megszólal ugyanaz a hang, csak halkabban. A nők lelki zongorája érzékenyebb, mint a férfiaké.
Olyankor, ha az emberek varázsláshoz, halottidézéshez, bálványimádáshoz fordulnak, vagy okkult dolgokat űznek - valahogy ennek a láthatatlan világnak a kerítését gyöngítik meg annyira, hogy a bukott angyalok jobban hozzáférnek az emberhez. Isten ezért tilt minden ilyen dolgot az embereknek, hogy ne tegyék, mert veszélyes.
Arra tippelek, hogy talán gyerekkorodban terád is rádolvashattak, vagy jósolhattak, vagy te fordultál jósláshoz, horoszkóphoz - ezek mind gyengítik a válaszfalat közted, és a szellemvilág között. Ugyanis ez bűn, és eltávolít Istentől. Ez ellen egyet tehetsz, ha imádkozol Istenhez, hogy vegye el tőled ennek a bűnnek a következményét, még azét is, amiről te nem tudsz, mert valaki más tette ezt veled - és kérjed Isten védelmét az életedre. Meg fog szűnni a félelmed.
Na most kettőt tehetsz: vagy nevetsz ezen egyet, és azt mondod, ez hülyeség, vagy kipróbálod - nem fűzőcske, te kérdeztél, én válaszoltam.
(57 f) Örülök, hogy így állsz a kérdéshez. A keresztség mást jelent a vallásban, nem azt, hogy hisz-e valaki, vagy nem, - tehát a hited lehet valódi, nem függ a keresztségtől. Ha akarod, szívesen beszélek a hitről, az Istennel való kapcsolatról. A hívő élet ugyanis tökéletesen segít eligazodni a világban, a helyükre kerülnek a dolgok, és biztonságot ad. Az Istenben való hit és a hívő élet nem ugyanaz. Képzeld el, mintha a katona azt mondaná a tábornoknak, hogy "tábornok úr, én hiszem, hogy maga a tábornok, de nem érdekel, hogy mit parancsol nekem".
Szóval, ha több minden érdekel, privátban írok mindazokról a témákról, amelyekre esetleg kíváncsi vagy - minden kötelezettség nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!