Saját elmélet a földönkívüli élettel kapcsolatban! Bővebben lent?
szerintem évmilliókkal ezelőtt amikor a Föld nevű bolygón hirtelen ugrásszerű fejlődés történt az élővilágban, akkor valójában a más bolygókról való űrlények idejöttek a földre és felcsinálták a majomősanyákat.így következett be a hirtelen fejlődés. egyszer megint el fognak jönni szerintem és megint felcsinálnak. de ezúttal, lehet TÉGED.:)
mit gondoltok?
Előző folytása: igen, szerintem is az idegenek idejöttek, megtermékenyítették az itteni nőnemű emberszabású lényeket. Nyílván nem tudom, hogyan volt pontosan, de valami import géneknek kellett lenniük.
Máriáról a legnagyobb tisztelettel mondom, el tudnám fogadni, hogy az angyal termékenyítette meg, vagy hogy "lombikbébi" módszerrel egy embriót betelepített neki. Kérlek, ha válaszoltok, kerüljétek a durva szavakat ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, mert vannak itt olyanok, akiknek sérti a vallását. Gondolkodni viszont szívesen jönnének ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!