Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Saját elmélet a földönkívüli...

Saját elmélet a földönkívüli élettel kapcsolatban! Bővebben lent?

Figyelt kérdés

szerintem évmilliókkal ezelőtt amikor a Föld nevű bolygón hirtelen ugrásszerű fejlődés történt az élővilágban, akkor valójában a más bolygókról való űrlények idejöttek a földre és felcsinálták a majomősanyákat.így következett be a hirtelen fejlődés. egyszer megint el fognak jönni szerintem és megint felcsinálnak. de ezúttal, lehet TÉGED.:)

mit gondoltok?

2012. ápr. 9. 22:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Félufó - félmajom, ez így vissesnek tűnik, de nem tudjátok, hogy az egyiptomi fáraók félistennek mondták magukat? A származásuk félig isteni, félig emberi. Szerintem az Isten fogalma összekevereedik a régi népeknél azokkal, akiket mi UFO névvel jelölünk. Csak látták, hogy mennyivel többet tudnak, csodákat tehetnek, meg az égből jöttek, így aztán isteneknek nevezték őket. Valójában csak idegen civilizációból jöttek...
2012. ápr. 9. 22:46
 12/31 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy van földönkívüli élet, de nem ilyen csészealjas - kúrogatós könyörgöm! Ha léteznének ilyen Földet látogató lények, valószínűleg már rég felvették volna a kapcsolatot az emberiséggel.
2012. ápr. 9. 22:48
 13/31 anonim ***** válasza:
Valaki felületesen beleolvas egy Daniken könyvbe, és azt mondja, hogy nem tudják ezeket bizonyítani. Pedig nagyon is tudják. Csak a tudomány emberei is féltik a saját elméleteiket, meg a tekintélyüket, és féltékenyek a maguknál okosabbakra és merészebbekre.
2012. ápr. 9. 22:49
 14/31 anonim ***** válasza:
Jaj és hivatalosan! Nem inkognitóban szórakoznának itt velünk.
2012. ápr. 9. 22:49
 15/31 anonim ***** válasza:
22%
Az jó lenne, ha ezekbena témákban senki sem nézné le azokat akik mást mondanak, és nem is "könyörögne", mintha ő még annál is jobban tudná... Ha valamit nem lehet bizonyítani, akkor úgy-e az ellenkezője sem biztos?
2012. ápr. 9. 22:51
 16/31 anonim ***** válasza:
Az ufócsávók az ősmajomanyákat döngették, az ősmajomapák meg az úfómuffokat tolták.
2012. ápr. 9. 22:51
 17/31 A kérdező kommentje:

16-os ez nem így volt szerintem.

mert akkor az ufónők magukkal vitték volna a fejletlenebb ősmajomapák nemzedékét!

holnap kifejtem a többi elméletemet is!

2012. ápr. 9. 22:55
 18/31 anonim ***** válasza:
ez volt a világtörténelem első intergalaktikus gruppenszexe
2012. ápr. 9. 23:02
 19/31 anonim ***** válasza:
hú, akkor már itt vannak, mert éjjelente ilyen nagyfarku predátor elég jól megcsinál... lehet már megfogant a kispredátorom. amugy nem rosszak ;)
2012. ápr. 10. 16:54
 20/31 anonim ***** válasza:
74%
Én téged csinálnálak fel. >:)
2012. ápr. 10. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!