Saját elmélet a földönkívüli élettel kapcsolatban! Bővebben lent?
szerintem évmilliókkal ezelőtt amikor a Föld nevű bolygón hirtelen ugrásszerű fejlődés történt az élővilágban, akkor valójában a más bolygókról való űrlények idejöttek a földre és felcsinálták a majomősanyákat.így következett be a hirtelen fejlődés. egyszer megint el fognak jönni szerintem és megint felcsinálnak. de ezúttal, lehet TÉGED.:)
mit gondoltok?
20# csak ha ufó vagy!akkor a nemzetem fejlődése érdekében megtenném!
16L
Tényleg?én azt hittem 100év alatt lettünk hirtelen a mai emberek-.-
nehéz elképzelni, hogy bármilyen külső beavatkozás nélkül ennyit változzon az ember! és felőlem eltelhet 1millió év is... de valaminek lennie kellett, hogy az ember így felfejlődött.
tarthatsz hülyének, vagy ufób-uzinak, de így van szerintem
Úgy veszem észre, hogy az embereknek kezd visszafelé fejlődni az agyuk. Kb ott tartanak, mint a középkorban, amikor "a Föld lapos, a Föld lapos", meg "sátáni szerkezetek, amik maguktól működnek", "Isten lecsapott a villámmal, mert mérges". Miért ne történhetne akár ilyen? Ez a szkeptikus gondolkodás hihetetlen - bár ez a feltevés tényleg elég hülyén hangzott XD
Nekem amúgy az az elméletem, hogy a Marsról jött az ember, csak azt a bolygót is tönkreb*szta, és kellett neki egy másik: a Föld :D
A Marsról én is gondolook ilyeneket, csak enm egyedül az ember rontotta el, hanem csillagászati mozgás - eltávololodd nagyon a Naptól vagy bármi oknál fogva elveszítette a vízkészletét, nem tudom,. De tekintve, hogy a Föld is lassacskán elveszíti a víztartalékot, meglehet, hogy a Mars sorsa lesz a miénk is, és akkor költözhetünk tovább.... de hová? Meglátjuk.
Azt nem írom alá, hogy az intelligencia nem fejlődött. Szerintem nemcsak tudáshalmaz tornyosul, hanem a kombinációkészség, és főképp a lelki-szellemi felemelkedés, a komplex (multiverzumban godnolkodó) világlátás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!