Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Saját elmélet a földönkívüli...

Saját elmélet a földönkívüli élettel kapcsolatban! Bővebben lent?

Figyelt kérdés

szerintem évmilliókkal ezelőtt amikor a Föld nevű bolygón hirtelen ugrásszerű fejlődés történt az élővilágban, akkor valójában a más bolygókról való űrlények idejöttek a földre és felcsinálták a majomősanyákat.így következett be a hirtelen fejlődés. egyszer megint el fognak jönni szerintem és megint felcsinálnak. de ezúttal, lehet TÉGED.:)

mit gondoltok?

2012. ápr. 9. 22:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Jajj szűz Mária,ugye nem ufó csinált fel? o.O
2012. ápr. 10. 19:18
 22/31 A kérdező kommentje:

20# csak ha ufó vagy!akkor a nemzetem fejlődése érdekében megtenném!

16L

2012. ápr. 10. 19:21
 23/31 anonim ***** válasza:
26%
De az nem zavar hogy a majomszerű előember és az ember kifejlődése közt kb. 200000 év telt el? Én ezt nem nevezném robbanásszerű fejlődésnek.Várom hogy kifejtsd a véleményed. :)
2012. ápr. 11. 18:24
 24/31 A kérdező kommentje:

Tényleg?én azt hittem 100év alatt lettünk hirtelen a mai emberek-.-

nehéz elképzelni, hogy bármilyen külső beavatkozás nélkül ennyit változzon az ember! és felőlem eltelhet 1millió év is... de valaminek lennie kellett, hogy az ember így felfejlődött.

tarthatsz hülyének, vagy ufób-uzinak, de így van szerintem

2012. ápr. 11. 19:51
 25/31 anonim ***** válasza:
A gondolkodás fejlődése egyre gyorsul, hisz az alapállapot amiből továbbfejlődik a gondolkodás egyre jobb haladást tesz lehetővé. Így míg a pattintott kőeszközöktől a csiszoltig pár ezer év eltelt, addig ma már a technika 10 évente fejlődik, hisz az alapállapot széleskörű.
2012. ápr. 11. 23:00
 26/31 anonim ***** válasza:
51%
Nos mivel megvannak a megkövült csontvázak az átmeneti időkből ez biztos hogy sokáig tartott.Amúgy nézd meg a legtöbbet a 20.században fejlődtünk és itt nem volt semmi idegen hatás.Csak simán a háborúk az alatt fejlődik legjobban a világ.
2012. ápr. 11. 23:04
 27/31 anonim ***** válasza:
Maga az emberi intelligencia ilyen szintűvé válása tényleg érdekes, és én is szoktam rajta gondolkodni. De azt azért hozzátenném hogy biológiailag az elmúlt több tízezer (vagy ki tudja mennyi de hosszú) évben az ember nem lett intelligensebb, csak nagyobb lett a tudáshalmaza, az ismerete. És nem is úgy tűnik hogy továbbfejlődne. Megragadtunk ezen a szinten. Úgy néz ki ez egy átlagos szint. Szerintem lehet hogy nem is olyan nagy az a határ a majomszerű őslény meg az intelligens ember között. Voltak bizonyos fizikai változásaink, megvoltak az adottságaink, például 5 ujj a szerszámhasználathoz, változó körülmények stb. Aztán ebből már jött valahogy fokozatosan a többi de ez akkor is nagyon érdekes, és engem is foglalkoztat. Mostmár csak akkor tudnánk továbbfejlődni, ha csak az okos emberek szaporodnának, aztán az ő gyerekeik közül is csak az okosabbak. Akkor egy szuperintelligens faj alakulhatna ki.
2012. ápr. 12. 12:08
 28/31 zelci válasza:
én ezt a linket találtam miszerint mi (magyarok) a marsról jöttünk: [link]
2012. ápr. 29. 21:04
 29/31 anonim válasza:

Úgy veszem észre, hogy az embereknek kezd visszafelé fejlődni az agyuk. Kb ott tartanak, mint a középkorban, amikor "a Föld lapos, a Föld lapos", meg "sátáni szerkezetek, amik maguktól működnek", "Isten lecsapott a villámmal, mert mérges". Miért ne történhetne akár ilyen? Ez a szkeptikus gondolkodás hihetetlen - bár ez a feltevés tényleg elég hülyén hangzott XD

Nekem amúgy az az elméletem, hogy a Marsról jött az ember, csak azt a bolygót is tönkreb*szta, és kellett neki egy másik: a Föld :D

2012. aug. 1. 12:47
 30/31 anonim ***** válasza:

A Marsról én is gondolook ilyeneket, csak enm egyedül az ember rontotta el, hanem csillagászati mozgás - eltávololodd nagyon a Naptól vagy bármi oknál fogva elveszítette a vízkészletét, nem tudom,. De tekintve, hogy a Föld is lassacskán elveszíti a víztartalékot, meglehet, hogy a Mars sorsa lesz a miénk is, és akkor költözhetünk tovább.... de hová? Meglátjuk.

Azt nem írom alá, hogy az intelligencia nem fejlődött. Szerintem nemcsak tudáshalmaz tornyosul, hanem a kombinációkészség, és főképp a lelki-szellemi felemelkedés, a komplex (multiverzumban godnolkodó) világlátás is.

2012. aug. 2. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!