Saját elmélet a földönkívüli élettel kapcsolatban! Bővebben lent?
szerintem évmilliókkal ezelőtt amikor a Föld nevű bolygón hirtelen ugrásszerű fejlődés történt az élővilágban, akkor valójában a más bolygókról való űrlények idejöttek a földre és felcsinálták a majomősanyákat.így következett be a hirtelen fejlődés. egyszer megint el fognak jönni szerintem és megint felcsinálnak. de ezúttal, lehet TÉGED.:)
mit gondoltok?
:D
komolyan kérdeztem! szerintetek lehetséges? és nem féltek, hogy egyszer felfog csinálni egy UFO?
vannak még ilyen evolúciós elméleteim!akit érdekel írjon!
16L
úgy veszem észre, hogy senki nem vesz komolyan:D
pedig tényleg elgondolkodtató kérdés ám:D
más magyarázatot nem tudok elképzelni arra az ugrásszerű fejlődésre ami a majomősanyák és a mai ember között zajlott
Tetszik, amit írtál, ugyanezt godnolom, csak én másképp fejezm ki, de a lényeg ez. Nem vagy egyedül a feltételezéssel, a Bibliában is van rá utalás, és a tudományok is kezdik témává tenni. Már több éve szó van az "evolúciós ugrás"-ról. Valószínüleg az egyes népcsoportok közötti különbségben is az ő kezük, (vagy más testrészük) van. Sosem hittem, hogy a kínaiak azért srgás bőrüek, mert átmenetek a fekete és a fehér közt, a szemük meg csak úgy elferdült, (vagy a miénk van másképpen mintaz övék) szóval lehet, hogy többször is voltak itt, és talán az Univerzum különféle vidékeiről. És szerintem itt is laktak, lehet, hogy a szanszkrit nyelv tőlük származik, és velük együtt eltűnt.
Érdekelnek más elméleteid is, írjál azokról is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!