Mi lehet ez? SOS!
3-4 hete furcsa koppanásokra lettem figyelmes. Akkor még nem aggódtam, de a helyzet mára súlyosodott!
Olyan mintha valaki, vagy valami a falból kopogna, de úgy, mintha ki akarna onnan jönni. Ezt is még poénnak tudtam be, és arra gondoltam, hogy biztos valami állat lehet és amikor hallottam valami hangot mindig visszakoppantottam egyet.
Ma is ugyan így tettem, de 2 akkora koppanás (inkább ütés) jött a falból, hogy komolyan megijedtem, hogy mi lehet az. Gyakran még olyan hangokat is hallok szintén a falból, illetve a plafonról, mintha karmokat, vagy nagy körmöket húznának végig, de belülről.
Éjjelente is hallok lépéshez, ajtónyitáshoz hasonló hangokat is, amik mintha felém jönnének. És volt már olyan is, hogy a szekrényen lévő zacsi, vagy bármi más egyszer csak olyan hangot adott ki mint amikor valaki hozzányúl. Néha olyan érzésem van mintha valaki állna a hátam mögött és csak azt várja, hogy hátraforduljak.
Azt még megemlíteném, hogy a hangok gyakorisága mostanra már 1-2 percenként hallható.
Mi lehet ez? Mit akarhat?
valahogy próbálj benézni azokra a helyekre, ahonnan hallod a hangot. engem a radiátor tréfált meg, éjszakánként, szinte mindig ugyanabban az időben roppant/reccsent párat.
de ilyen kopogásokat a falból szerintem mindenki tapasztalt már. én is szoktam éjszaka, mert akkor nyilván figyelmesebb leszel minden neszre. egyet kettőt koppan, általában ugyanabban az időben. én is visszaszoktam kopogni olyankor :D előfordult, hogy választ is kaptam :) de ezek csak véletlenek.
Ha már mindent kizártál, még a lefitymáló válaszok véleményét is, akkor:
Híj egy ismerőst, állíts a fal másik odlalára, s ha megint kopog bontsd szét a fal kis részét. A pánik sok mindenre képes... XD vagy tűzoltó.
De nem hiszem, hogy mindent ki kéne zárni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!