Mi lehet ez? SOS!

Figyelt kérdés

3-4 hete furcsa koppanásokra lettem figyelmes. Akkor még nem aggódtam, de a helyzet mára súlyosodott!

Olyan mintha valaki, vagy valami a falból kopogna, de úgy, mintha ki akarna onnan jönni. Ezt is még poénnak tudtam be, és arra gondoltam, hogy biztos valami állat lehet és amikor hallottam valami hangot mindig visszakoppantottam egyet.

Ma is ugyan így tettem, de 2 akkora koppanás (inkább ütés) jött a falból, hogy komolyan megijedtem, hogy mi lehet az. Gyakran még olyan hangokat is hallok szintén a falból, illetve a plafonról, mintha karmokat, vagy nagy körmöket húznának végig, de belülről.

Éjjelente is hallok lépéshez, ajtónyitáshoz hasonló hangokat is, amik mintha felém jönnének. És volt már olyan is, hogy a szekrényen lévő zacsi, vagy bármi más egyszer csak olyan hangot adott ki mint amikor valaki hozzányúl. Néha olyan érzésem van mintha valaki állna a hátam mögött és csak azt várja, hogy hátraforduljak.

Azt még megemlíteném, hogy a hangok gyakorisága mostanra már 1-2 percenként hallható.

Mi lehet ez? Mit akarhat?

2012. márc. 26. 14:18
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

Nyugodj meg szellemek mindig is voltak lesznek én nem hitte az ilyenekbe amíg nem hallotam, láttam, olvastam ilyenekről

keres utána ha tutsz kötözz el pár napra vagy valakit kérj meg h 1-2 napra alugyon nálad ha a másik személy is hallja akkor fordulj szakemberekhez.

2012. márc. 26. 20:35
 22/36 Napkiraly ***** válasza:
Namármost mi lenne ha levideóznád nekünk? Hitelessé tenné a dolgot
2012. márc. 26. 22:12
 23/36 A kérdező kommentje:
Jó, holnap levideózom és felteszem ide.
2012. márc. 26. 22:22
 24/36 Napkiraly ***** válasza:
Oké. Érdekel a dolog. Szerintem is összefüggésben lehet azzal, hogy nemrég épült a ház (lehet víz csöpögne?) Ha levideózod, levideózhatnád ahogy bekopogsz neki és visszakopog. Tényleg, mi volt ott mielőtt építkeztetek?
2012. márc. 26. 22:30
 25/36 anonim ***** válasza:
A faszerkezetek iszonyatosan tudnak ropogni. Nekünk volt régen zongoránk. Arra ébredtem éjjel, hogy mintha valaki ráütött volna a billentyűkre, rendesen hangot is adott. Az okozta, hogy a radiátor közel volt hozzá és a hőtágulás miatt pattant az összetételeknél, ami megrezgette a húrokat is. Ha új a ház, akkor még valószinűleg kisebb mozgások miatt és a hőtágulás hatására is lesz pattogás recsegés stb. Én nem aggódnék, pláne új háznál, hacsak nem temetőre építkeztél. Kíváncsian várom a videot! Hátha kiokoskodunk valamit.
2012. márc. 27. 11:16
 26/36 anonim ***** válasza:
a mi házunk olyan hangokat ad mint egy David Lynch mozi :D
2012. márc. 27. 17:28
 27/36 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg nem halt meg mostanában valakid?
2012. márc. 27. 20:06
 28/36 anonim ***** válasza:

Már kíváncsi vagyok a videora, ha egyáltalán még az idén felteszed..

Nálunk is hallani furcsaságokat, főleg az én szobámból. Aztán rájöttem, hogy a villanyóra adja ki azokat. Viszont, amit írtál, hogy rendesen visszaütött a falból valami, én ott helybe összecsináltam volna magam.

2012. márc. 28. 17:42
 29/36 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Még nem írtam ide, s bár nem tudok segíteni, de elolvastam amit írtál meg a kommenteket és nagyon kíváncsi vagyok a videóra! :D Remélem tényleg felteszed, s ha tényleg nem kamu, akkor sok kitartást!!
2012. márc. 28. 18:29
 30/36 Tibi010 ***** válasza:
59%
Gyorsan segíts neki (lehet hogy Chuck Norris van a falban). :D
2012. márc. 30. 18:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!