Mi lehet ez? SOS!
3-4 hete furcsa koppanásokra lettem figyelmes. Akkor még nem aggódtam, de a helyzet mára súlyosodott!
Olyan mintha valaki, vagy valami a falból kopogna, de úgy, mintha ki akarna onnan jönni. Ezt is még poénnak tudtam be, és arra gondoltam, hogy biztos valami állat lehet és amikor hallottam valami hangot mindig visszakoppantottam egyet.
Ma is ugyan így tettem, de 2 akkora koppanás (inkább ütés) jött a falból, hogy komolyan megijedtem, hogy mi lehet az. Gyakran még olyan hangokat is hallok szintén a falból, illetve a plafonról, mintha karmokat, vagy nagy körmöket húznának végig, de belülről.
Éjjelente is hallok lépéshez, ajtónyitáshoz hasonló hangokat is, amik mintha felém jönnének. És volt már olyan is, hogy a szekrényen lévő zacsi, vagy bármi más egyszer csak olyan hangot adott ki mint amikor valaki hozzányúl. Néha olyan érzésem van mintha valaki állna a hátam mögött és csak azt várja, hogy hátraforduljak.
Azt még megemlíteném, hogy a hangok gyakorisága mostanra már 1-2 percenként hallható.
Mi lehet ez? Mit akarhat?
kőműves kelemenné? :)
ne higgy el semmit a szellemekről ha vannak miért bántanának ha meg nincsenek akkor meg nincs mitől félni
# 11/12
Ti már jutottatok valamire? Vagy mi az elképzelés, mitől lehet ez?
Ó, pedig biztos voltam benne hogy te vagy az ismerősünk. :)
Azért nem jó, ha visszakopogsz, mert ha szellemről, vagy kopogószellemről van szó (és ez inkább az utóbbinak tűnik), akkor csak feldühíted azzal, hogy visszakopogsz neki a falon. Tudomást veszel róla, hogy ott van, azt hiszi, szórakozol vele. Ha dühösebb lesz pedig még többet fog idegesíteni.
Ha továbbra sem múlnak el ezek a dolgok, érdemes megtisztítani a házat, vagy kihívni egy hozzáértőt (médiumot vagy papot).
Kitartás! :D
Kopogás nálunk is volt, és mindig akkor, mikor egyedül voltam, este. És odafenn, az emeleten. Egy idő után már rettegtem a nappaliban lenni, hisz minden áldott este felhangzott ez a kopogás, néha halkan, néha erősebben.
Meséltem rokonoknak, hitték is, nem is, aztán egyszer nagynéném, meg apa is otthon volt, mikor kopogott, így rájöttek, nem én vagyok a hülye.
Aztán kiderült a turpisság: egy macska fület vakart a padláson, és közben topogott a hátsó lábával (ezt a saját macskámon figyeltem meg, és ritmusra, hangszínre ugyanolyan volt).
A kaparászást meg sem hallottam, mert teli volt egérrel a padlás, szúval a fa, szóval azt megszoktam. De a dobogás hónapokig kiborított.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!