Megszállta egyik osztálytársamat 1 Démon?
Figyelt kérdés
Furán viselkedik:nem érez semmit,megharap mindenkit,eltör mindent,felesel a tanárral,mindenhol ugrál,szünetben a lépcsőn,úgy kell le húznia a lépcsőn a torna tanárnak,bebújik az új szekrények alá eddig utáltam de most az egész osztály aggódik érte.2011. okt. 29. 12:41
41/50 anonim válasza:
A társad egy Reptoid és most alakváltozik.
42/50 anonim válasza:
Mondj el egy miatyánkot,oszt kész!
Amúgy nincs jobb dolgod,mint ilyen hülyeségeket írogatni?Még az elején csak-csak elhittem,de amikor azt írtad,h a falon mászott meg minden akkor, kiderült,h kamu.
43/50 anonim válasza:
nem. inkább csak hieraktív/pszichológiai problémája van/veszett...
45/50 anonim válasza:
nem démon bammmeg!!! ezt hiperaktiv kölöknek hivják!
46/50 anonim válasza:
Az két osztálytársam és a suli legtöbb gyereke pont ilyen. De azok csak szimplán hülyék. Mi ez akkor? Megszállott-suli?
47/50 anonim válasza:
Szerintem tatai-szűcs viktor igazából a démon, és csak el akarja hitetni velünk hogy az osztálytársa az, mert ha találkozunk véletlenül vele akkor ne ismerjük fel.
48/50 anonim válasza:
Túl sok a horror... Talán ha nem nézel annyi Alien, meg zm-es filmeket akkor nem mászkálna kifordult nyakkal a falon az osz.társad..
49/50 zöldségnyúllal válasza:
Senkire ne hallgass! Megszállta egy démon, így már csak a Dagohba-n lakó csillámf*szlámadruida segíthet rajta! Siess, mielőtt átveszi az uralmat fölötte a sötét oldal és örökre a Nazgúlok szolgája lesz!!!
50/50 anonim válasza:
A démon köztünk van, a 66%-os :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!