Megszállta egyik osztálytársamat 1 Démon?
Figyelt kérdés
Furán viselkedik:nem érez semmit,megharap mindenkit,eltör mindent,felesel a tanárral,mindenhol ugrál,szünetben a lépcsőn,úgy kell le húznia a lépcsőn a torna tanárnak,bebújik az új szekrények alá eddig utáltam de most az egész osztály aggódik érte.2011. okt. 29. 12:41
31/50 A kérdező kommentje:
és nem meg buktam hanem később kezdtem járni
2011. okt. 30. 08:46
32/50 anonim válasza:
ugyan már.
Biztos nagyon stresszes és kiengedi a gőzt.
Az is lehet hogy becsavarodott
Lehet hogy kérdezték ,de milyen volt a "megszállás" előtt?
33/50 A kérdező kommentje:
normális jól tanult nem csinált ilyet
2011. okt. 30. 11:37
34/50 Neménvagyokaz válasza:
Csak egy módja van a gonosz kiűzésének. Fogsz egy kalácsot és nyakon vágod vele miközben azt ordibálod hogy A burgonya nem főtt meg ezért most elűzlek!
Ha ez se jön be lökd ki az ablakon.
35/50 anonim válasza:
"Csak egy módja van a gonosz kiűzésének. Fogsz egy kalácsot és nyakon vágod vele miközben azt ordibálod hogy A burgonya nem főtt meg ezért most elűzlek!
Ha ez se jön be lökd ki az ablakon."
Kezdem hinni hogy nem a kérdező osztálytársa az aki nem ép elméjű... Csak becsavarodott a gyerek. Nagy baj ha 15 évesen hiszel a démonokban, mert te is ilyen szintre jutsz
37/50 A kérdező kommentje:
már bocs de fiu vagyok
2011. okt. 30. 14:23
39/50 anonim válasza:
A leírás alapján inkább zombivá változhatott. És ha másokat megharap akkor már az osztályod is zombikból fog állni nemsokára. A helyes eljárás a kivégzésük illetve tetemeik elégetése lenne. Majd sterilizálni mindent amivel érintkezhettek. Az ilyet nem szabad félvállról venni, mert aztán az egész világ fog szopni a nemtörődömségetek miatt.
40/50 anonim válasza:
tehát nem volt feltűnően csendes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!