Megszállta egyik osztálytársamat 1 Démon?
Ha még észleltek olyan tüneteket esetleg, hogy idegen nyelven szólal meg, vagy természetfeletti képességei lesznek, akkor igen.
A megszállottság 10 leggyakoribb tünete:
1. Alacsony energiaszint
2. Jellemváltozás vagy gyakori hangulatváltozások
3. Belső hangok beszélnek
4. Drogfogyasztás, beleértve az alkoholt is.
5. Lobbanékonyság, impulzív viselkedés
6. Memória zavarok
7. Csökkent koncentrációs képesség
8. Hirtelen fellépő szorongás vagy depresszió
9. Hirtelen, minden nyilvánvaló ok nélkül fellépő testi problémák
Kiegészítés:
Szenvedélybetegségek nagy része:
1. szerencsejátékok normálistól eltérő játszása, élvezése
2. dohányzás
3. szexuális zavarok, aberáció, szexualitás élvezetének hajszolása
Alacsony rezgésszintű emberek esetében:
1. Bűnözés, bűnöző életforma
2. Gyilkosságok, szadizmus,
3. Mások anyagi vagy erkölcsi tönkretétele (rendszeres, ilyen a pl. a pletyka..)
Szellemi szinten:
Az igaz eszmék lejáratása, kinevettetése
Hamis eszmék terjesztése
Az egyén lejáratása a normálistól eltérő szokatlan viselkedéssel
Előző vagyok:
Vagy egyszerűen hülye, nézd meg a tekintettét: a megszállottaknak husky tekintetük van általában, mint a kutyának. Egyébként meg, ha a közelébe viszel egy keresztet, vagy egy Bibliát egyértelműen kiderül, hogy miről is van szó.
De vigyázz, mert lehet, hogy csak teteti. Egy ezzel foglalkozó ember, akinek nyitva van a harmadik szeme, egyértelműen megtudja mondani, hogy teteti vagy nem.
Démon szállta meg, hát ez jó. Igen el lett butítva ez a világ a középkorban(és azóta is butul).
Simán bekattant vagy csak tetteti, mert tudja hogy vannak páran a közelében akik hisznek a megszállásos blablában(mint te).
Bár ha a 2. teóriám a helyes, akkor eleve is egy degradált személy lehetett.
A mondatalkotásodból, szókincsedből, hangnemedből és az osztálytársad fura megnyilvánulásaiból(mármint úgy fura, hogy a pad alá búj stb). Nem lehetsz több 10-12 évnél, alsós vagy.
Lehet csak hiperaktív az osztálytársad(és most kitört magából rendesen) simán és speciális iskola kéne neki vagy tréning.
Ami mégjobb hogy a hiperaktívak mikor testileg 'lemerülnek' egy időre akkor bambán lesnek. Ha úgy néz el ne hidd, hogy démon szállta meg.
Ez rögtön 3 lehetséges racionális magyarázat. És nem is torllkodtam, pedig ide többnyire röhögni járok.
1 15 éves vagyok
2 nem 1 pad alá hanem a a vas szekrény alá
3 én ismerem nem hiper aktív
4 még nem viselkedett így soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!