Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megszállta egyik osztálytársam...

Megszállta egyik osztálytársamat 1 Démon?

Figyelt kérdés
Furán viselkedik:nem érez semmit,megharap mindenkit,eltör mindent,felesel a tanárral,mindenhol ugrál,szünetben a lépcsőn,úgy kell le húznia a lépcsőn a torna tanárnak,bebújik az új szekrények alá eddig utáltam de most az egész osztály aggódik érte.
2011. okt. 29. 12:41
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
és felsős vagyok
2011. okt. 29. 14:10
 12/50 anonim ***** válasza:
52%

Mondom akkor lopj a templomból szenteltvizet, és öntsd gyakon. Biztos segit.

Vagy telefonálj be az Ezo TV-be ott majd választ kapsz a kérdésedre 450ft/percért

2011. okt. 29. 14:15
 13/50 A kérdező kommentje:
Engem 1 pap nevelt a szüleim elhagytak adott szentelt vizet de mikor le akartam önteni elmenekült bringával alig bírtam utol érni és mikor be akartam vinni a templomba el futot
2011. okt. 29. 14:22
 14/50 anonim ***** válasza:

Akkor viszont valóban azt játssza hogy démon szállta meg :D

Egyszerüen ütődött ha nem foglalkoztok vele akkor abbahagyja. Vannak barátai? Mert lehet csak ezzel próbál magának feltünést teremteni mert egyébként senki sem figyel rá... Ha ilyen fasságokat művel mondjátok azt hogy "na jólvan ügyes vagy...", de egyébként meg legyetek vele normálisak kicsit közeledjetek felé emberi módon, aztán ha egy idő után nem fogja fel hogy próbáljátok befogadni akkor meg valóban hülye.

2011. okt. 29. 14:31
 15/50 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a démonokról a Biblia véget alakult ki negatív vélemény. Az első hozzászóló vagyok, és nem biztos, hogy démon szállta meg, csak teteti. A démonok intelligensebb lények ennél, hogy ilyeneket csináljanak.
2011. okt. 29. 14:50
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy roh@dt nagy kamu.
2011. okt. 29. 15:03
 17/50 anonim ***** válasza:
És a szülei? Ezt nem az osztálytársaknak, hanem a tanároknak kellene kezelni, lehetőleg azonnal értesíteni a szülőt, gyermekpszichológust.
2011. okt. 29. 15:11
 18/50 A kérdező kommentje:
nincsenek szülei a tanár megtette de a pszihológus nem az 1 nap után már nem mer a közelibe menni
2011. okt. 29. 15:20
 19/50 joci23 válasza:
A szenteltvíznek, kb csak annyi az értelme, hogy vizes lesz tőle. Magában, vagy a családjában kellene inkább rendet tenni.
2011. okt. 29. 15:25
 20/50 joci23 válasza:
Bocsánat nem olvastam, hogy nincs családja. Nem történt vele esetleg valami? Rossz vagy megrázó élmény. Ami esetleg kiválthatta a viselkedést.
2011. okt. 29. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!