Létezik, hogy valami megszállta őt?
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, de féltem az osztálytársnőmet...
Furcsa dolgai vannak, néha teljesen kifordul önmagából, dührohamai vannak, máskor olyan, mintha megbolondult volna, meztelenül rohangál fel-alá a lakásban (albérlőtársak vagyunk). Aztán van mikor elindul sétálni egyedül, és nem is emlékszik rá, hogy elment otthonról.
Az egyik osztálytársam úgy fogalmazott: "Ránézel és látod rajta, hogy nem ő az."
20L-ról van szó...mit gondoltok? Ne nézzetek hülyének, légyszi!
Ez teljesen olyan, mintha az én egykori osztálytársnőmről írtál volna. Ő akkor 19 volt, amikor megismertem, vele is történtek furcsa dolgok, mi akkor azt hittük, csak fel akarja hívni magára a figyelmet, de valami pszichikai oka lehetett inkább.
Ő is volt "megszállt" állapotban, egyszer pedig, amikor este jöttünk haza - sokan - a boltból, félúton a kollégium és a bolt között valami furcsa rohama lett. (Olyan, amit te is írtál, hogy "nem ő volt akkor")
Sajnos, nem tudom, mit lehetne tenni. A lányra lehet, hogy ráférne egy pszichológus, neked meg ajánlom, hogy tarts magadnál mindig ezüstöt! (Az meg főleg nem baj, ha ezüst pentaculum az)
Ő is meg van ijedve magától, és ő sem örül, hogy ilyen és szeretne változtatni rajta, ha drogozna, akkor gondolom tudná, hogy amiatt van, és megnyugodna.
Volt kórházban is, kapott gyógyszereket, de ezek még azelőtt voltak, nem a gyógyszerek okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!