Hiszel abban, hogy létezik egy olyan világ (pl párhuzamos) ahol léteznek mágusok, v. varázserő?
Én elhiszem hogy létezik, és nagyon szeretnék oda menni :)
Remélem ha meghalok, akkor ott születek újra meg.
A válaszotokat előre is köszönöm.:p
És aki hülyeségeket akar írni, akkor az ne próbálja meg, vagyis pontosabban ne írjon... -.-
Ehhez nem kell elmenned más világba itt is megoldható a dolog.
Persze akinél kimerül a téma érdeklődése a harry potternél az ne várjon nagy előrelépést...
varázserő, mágia ebben a világban is létezik
amire te gondolsz az valami korongvilág regénynek tűnik :-D
ezen gondolkodjatok el létszi fogalmam sincs honnan szedtem ..de így gondolom:
az élet ..az hogy érzel .. a lelked az egy pici erő..mindenkiben megvan csak nem mindenki használja ki de ki lehet...pl vannak akik tudatosan meggazdkszanak aztán leírják könyvbe....és honnan jött az erő? jó kérdés..
amm szerintem halál után visszatér a lélek abba a világba ahonnan ez az erő ered ..és ott nagyon sok van belőle..
Lehet hogy úgy hangzik, mint egy regény, vagy mese, de mégis én hiszek benne. Amúgy is, én mindig kiközösített ember voltam, és a saját elmerült világomban élek. De a hetem megrendíthetetlen :) Hiszem, hogy a léleknek is van egyfajta ereje.
ÉS nem Varázspálcás, Hp-s szarságra gondolok, mert az valami irtó szar -.-
Tudom, hogy a tudomány is egyfajta mágia, de én mégis másra vágyom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!