Hiszel abban, hogy létezik másik világ a milyenken kívül amelyben varázslatos élőlények vannak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 22:36
1/27 anonim válasza:
én hiszek.:)
miért ne létezne?!:D
2/27 anonim válasza:
Igen,én amúgy heroinfogyasztó vagyok...
3/27 anonim válasza:
En hiszem hogy letezik egy masik vilag a mienken kivul, csak azt senki nem tudja hogyha varaszlatos elolenyek vannak ott vagy sem, hiszen senki nem jott vissza onnan hogy megmondja azt ami ott van:)
4/27 anonim válasza:
Itt is varázslatos élőlények vannak, csak már hozzászoktál...:) egyébként az Univerzum nem csak a Földből áll. Szóval megnyugodhatsz, itt még nincs vége, de előbb tovább kell fejlődni, tudatszintet lépni, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak. A módszerek megvannak. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
5/27 anonim válasza:
igen hiszek benne.ha a teremtő képes mindazt létrehozni amit a fizikai világunkban tapasztalunk akkor sok mindenre képes.
6/27 anonim válasza:
Viszont, ha tényleg létezne, akkor eddig hogyhogy még senki sem találta meg??? Ennek meg van az oka, nem gondoljátok?? -.-" szánalom...
7/27 anonim válasza:
13:00.
Elfelejtesz valamit, amit a tudomány meg tud magyarázni...a mi 3dimenziós szerkezeteinkkel szerinted észreveszünk magasabb dimenzióban élő lényeket?! Nem valószínű...talán előbb "szintet" kellene lépni, és akkor lehet róla szó. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
8/27 anonim válasza:
Tudományos elméletek vannak rá,hogy Multiverzumban élünk. Megszámlálhatatlan valóságban, vagyis ha ezen a földön nincsenek is akkor egy másik Földön vannak és épp emberek nincsenek.
9/27 anonim válasza:
13:00 aki tényleg látja az nem fog vele dicsekedni,mert úgyis csak kiröhögnék.és jól is teszi,hogy hallgat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!