Hiszel abban, hogy létezik másik világ a milyenken kívül amelyben varázslatos élőlények vannak?
Lehet , hogy hulyesegnek fog hangzani , de Olvastatok a Bibliat? 4000ezer evvel ezelott egy Termeszetfeleti leny/faj segitett a Zsidoknak es a leszarmazottaiknak , szoval mar reg megvolt a talalkozas . :)
Es gondolom feladta/feladtak a remenyt es elmentek mas planetat gondozni xD
Vannak még több 10000000 bolygó és mi még 10 bolygóra sem tudtunk eljutni.Biztos vannak más bolygók is.Lehet , hogy
ők előrébb járnak mint mi de az is lehet hogy hátrább.
És lehet , hogy ugyanugy néznek ki mint mi.
13:44
Szivem, te Istenre gondolsz? Mert a Biblia róla szól, nincs benne, semmiféle varázslatos élőlény...
Ti szerintem nagyon sokszor megnéztétek az avatárt, és túúl nagy a képzelőerőtök..... sok ember munkanélküli, unatkozik, hát kitalál ilyen sok marhaságot... szerintem foglaljátok el magatokat, és hagyjatok fel a hülyeségeitek terjesztésével...
igen hiszem.
És tudom, hogy melyik az a világ: Mennyország, ahol a Mindenható Isten tartózkodik az Ő fiával Jézussal (aki a Menny királya) az angyalok seregeivel és azokkal az emberekkel, akik már a menyben vannak.
10:19
Szerintem ők nem a Mennyre gondoltak, hanem olyan világra, ahol tündérek, manók meg ilyen varázslatos élőlények élnek.
Én is hiszek az Istenben, de szerintem ők nem erről beszéltek :) szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!