Megszállta egyik osztálytársamat 1 Démon?
joci23
Nincs családja. 15-16 éves serdülő, indentitáskereső gyereknek ez eléggé nagy trauma... Van aki tudja kezelni, elfogadja, de van akinél ez sajnos ilyesmi-féle tettekben nyilvánul meg. Ráadásul még traktálhatják bele ezt a Biblia-féle sötétkeresztény süket dumát nem csoda hogy a magát kitaszitottnak, meg nem értettnek érző fiatal gyerek démonnak vagy sötét szellemnek képzeli magát. Értelmes módszerrel kellene hozzá állni a problémának, nem pedig elfuserált hiperkeresztény mentalizmussal...
A történelem folyamán számtalanszor megbukott ez a "démon szállta meg" vagy "isten büntetésétől szenved" idióta, sötét duma. Egyszerüen borzalmasan rosszul érezheti magát, és ezzel a degradált viselkedéssel inkább segitségért kiált. Nem ledémonozni kéne egyből hanem megfejteni a problémát.
Ha valakit megbántottam a keresztény hitében, akkor sem kérek elnézést, ugyis pokolra jutok vagy miafranc.
"A kérdező kommentje:
semmi egy másik osztály társamnál lakik de az után már ki tették és egyszer mikor ő volt a 7-es be be akartam menni inni de nem mentem mert be kukucskáltam és a falon mászott a feje meg hátan volt és kántált valamit"
És még annyit hozzá tennék, hogy most derült ki hogy az egész kérdés egy nagy kamu...
Kedves kérdező, a krva anyádat.
Igaza van az egyik előzőnek nincs családja és serdül, meg lehet haverjai sincsen túl sok(mert ezt nem részletezted) ettől össze tud roppanni egy ember.
Az hogy a pszichológus nem meg a közelébe menni azt kamuzod.
Ennyivel önthetnél szenteltvizet a löttyébe(inkább ne), de a szenteltvíztől való menekülés teljesen racionális viselkedés, ki tudja kik nyúlkáltak abban a vízben előtte és mit csináltak az előtt vagy hogy volt-e valami betegségük. XD
Egy démon, ha létezne is mindenképp okosabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!