Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megszállta egyik osztálytársam...

Megszállta egyik osztálytársamat 1 Démon?

Figyelt kérdés
Furán viselkedik:nem érez semmit,megharap mindenkit,eltör mindent,felesel a tanárral,mindenhol ugrál,szünetben a lépcsőn,úgy kell le húznia a lépcsőn a torna tanárnak,bebújik az új szekrények alá eddig utáltam de most az egész osztály aggódik érte.
2011. okt. 29. 12:41
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
semmi egy másik osztály társamnál lakik de az után már ki tették és egyszer mikor ő volt a 7-es be be akartam menni inni de nem mentem mert be kukucskáltam és a falon mászott a feje meg hátan volt és kántált valamit
2011. okt. 29. 15:33
 22/50 anonim ***** válasza:

joci23

Nincs családja. 15-16 éves serdülő, indentitáskereső gyereknek ez eléggé nagy trauma... Van aki tudja kezelni, elfogadja, de van akinél ez sajnos ilyesmi-féle tettekben nyilvánul meg. Ráadásul még traktálhatják bele ezt a Biblia-féle sötétkeresztény süket dumát nem csoda hogy a magát kitaszitottnak, meg nem értettnek érző fiatal gyerek démonnak vagy sötét szellemnek képzeli magát. Értelmes módszerrel kellene hozzá állni a problémának, nem pedig elfuserált hiperkeresztény mentalizmussal...

A történelem folyamán számtalanszor megbukott ez a "démon szállta meg" vagy "isten büntetésétől szenved" idióta, sötét duma. Egyszerüen borzalmasan rosszul érezheti magát, és ezzel a degradált viselkedéssel inkább segitségért kiált. Nem ledémonozni kéne egyből hanem megfejteni a problémát.

Ha valakit megbántottam a keresztény hitében, akkor sem kérek elnézést, ugyis pokolra jutok vagy miafranc.

2011. okt. 29. 15:39
 23/50 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

semmi egy másik osztály társamnál lakik de az után már ki tették és egyszer mikor ő volt a 7-es be be akartam menni inni de nem mentem mert be kukucskáltam és a falon mászott a feje meg hátan volt és kántált valamit"

És még annyit hozzá tennék, hogy most derült ki hogy az egész kérdés egy nagy kamu...

Kedves kérdező, a krva anyádat.

2011. okt. 29. 15:40
 24/50 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező sztem szúrd le egy ezüst tőrrel, az hatásos lehet az ifjú démonokkal szemben is.
2011. okt. 29. 15:48
 25/50 A kérdező kommentje:
kedves 23 24 aki mondja másra az mondja magára mindenki magából indul ki
2011. okt. 29. 15:58
 26/50 anonim ***** válasza:

Igaza van az egyik előzőnek nincs családja és serdül, meg lehet haverjai sincsen túl sok(mert ezt nem részletezted) ettől össze tud roppanni egy ember.

Az hogy a pszichológus nem meg a közelébe menni azt kamuzod.

Ennyivel önthetnél szenteltvizet a löttyébe(inkább ne), de a szenteltvíztől való menekülés teljesen racionális viselkedés, ki tudja kik nyúlkáltak abban a vízben előtte és mit csináltak az előtt vagy hogy volt-e valami betegségük. XD

Egy démon, ha létezne is mindenképp okosabb lenne.

2011. okt. 29. 16:47
 27/50 anonim ***** válasza:
tatai-szűcs viktor, nagyon sajnállak, hogy nincs jobb dolgod egész nap, mint hülyébbnél hülyébb kérdéseket írogatni ide
2011. okt. 29. 17:05
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
hátán volt a feje mi?.. Meg a falon mászott..-_-.. ez azért eléh hihetetlen h a falon mászott kifordult nyakkal...
2011. okt. 29. 18:46
 29/50 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a kérdéssel csak szopatni próbálta a sok ezós gyökeret :D
2011. okt. 29. 21:46
 30/50 anonim ***** válasza:
15 évesen MÉG felsőbe járni nem jelent minimum 1 bukást?
2011. okt. 30. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!