A házunk teli van szellemekkel! Mit csináljak?
Van ilyen, én hiszek neked.
Én is tapasztaltam ilyesmit.
Amit írsz, az durva, szerintem beszélj szakemberrel, aki el tudja küldeni őket.
Itt a házi praktikák már nem hatékonyak, szerintem.
Egyszerűen kérd meg őket, hogy menjenek el, nem szeretnéd ha maradnának.
El kell küldeni őket!
Próbáld ki hátha elmennek.
Engem kiskoromban "nem hagytak békén" több héten keresztül kb éjfél körül mindig átmentem anyáék ágyába. kb 4 éves lehettem. Mindig sírtam hogy látom őket és nem hagynak békén.
Anyu egyszer begurult, be ment a szobába és elküldte őket melegebb éghajlatra. Utána többet nem piszkáltak és nem mentem át anyáék ágyába.
Most van 2 kislányom, az egyik 2 éves ö még nem, de a nagyobbik 3 éves múlt és nem egyszer mondta hogy nem mer XY helyre oda menni mert ott van a bácsi! Ekkor mindig elküldöm a bácsit! Amikor kérdezem, hogy elment a bácsi? általában azt mondja igen.
Összegezve nem tudom hatékony e, de próbáld meg. Egyszer nekem egy "boszorkány" azt mondta a lényeg hogy szépen kedvesen kell elküldeni. Én így szoktam!
aszt? na most maradjál csöndbe
amúgy kérdező nem kell félni ha fehér vagy szürke szellem mert akkor barátságos és nembánt ha fekete akkorbajvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!