Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A házunk teli van szellemekkel...

A házunk teli van szellemekkel! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még nem láttam őket, csak a testvérem. Én csak érzem a jelenlétüket. Valószínű nagyon régen temető lehetett a házunk alatt, mert sok szellem ki be járkál. Hogyan lehetne őket elűzni? Nem akarom őket látni és kapcsolatba lépni velük.
2011. szept. 18. 17:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Van ilyen, én hiszek neked.

Én is tapasztaltam ilyesmit.

Amit írsz, az durva, szerintem beszélj szakemberrel, aki el tudja küldeni őket.

Itt a házi praktikák már nem hatékonyak, szerintem.

2011. szept. 19. 10:15
 52/62 anonim ***** válasza:

Egyszerűen kérd meg őket, hogy menjenek el, nem szeretnéd ha maradnának.

El kell küldeni őket!

Próbáld ki hátha elmennek.

Engem kiskoromban "nem hagytak békén" több héten keresztül kb éjfél körül mindig átmentem anyáék ágyába. kb 4 éves lehettem. Mindig sírtam hogy látom őket és nem hagynak békén.

Anyu egyszer begurult, be ment a szobába és elküldte őket melegebb éghajlatra. Utána többet nem piszkáltak és nem mentem át anyáék ágyába.

Most van 2 kislányom, az egyik 2 éves ö még nem, de a nagyobbik 3 éves múlt és nem egyszer mondta hogy nem mer XY helyre oda menni mert ott van a bácsi! Ekkor mindig elküldöm a bácsit! Amikor kérdezem, hogy elment a bácsi? általában azt mondja igen.

Összegezve nem tudom hatékony e, de próbáld meg. Egyszer nekem egy "boszorkány" azt mondta a lényeg hogy szépen kedvesen kell elküldeni. Én így szoktam!

2011. szept. 19. 12:26
 53/62 anonim ***** válasza:
Ez a "bácsis" dolog nálunk is előfordult mostanában. 2 éves a lányom és néha csak mondja, hogy ott a bácsi néha pedig egyenesen fél tőle. Én is azt szoktam ilyenkor tenni, hogy határozottan és hangosan elküldöm. Szó szerint megmondom neki, hogy hagyjon békén minket semmi keresni valója itt. Az egyik barátnőm sajnos nagyon érzékeny ezekre a dolgokra. Ő szokta javasolni, hogy ha ilyesmi érzésem lenne -mint neked kedves kérdező- gyújtsak meg egy fehér gyertyát vagy égessek füstölőt. Egyikkel sem ártasz és könnyen hozzáférhető bármelyik. Tényleg próbálj erős lenni és nem félni, mert a barátnőm szerint is a félelemből "táplálkoznak". Remélem tudtam segíteni!
2011. szept. 19. 12:46
 54/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek, bevetek minden elérhető praktikát :)
2011. szept. 19. 14:27
 55/62 Hakachi ***** válasza:
Szilvás buktát mert aszt szeretem
2011. szept. 19. 18:11
 56/62 GusztixD ***** válasza:

aszt? na most maradjál csöndbe

amúgy kérdező nem kell félni ha fehér vagy szürke szellem mert akkor barátságos és nembánt ha fekete akkorbajvan!

2011. szept. 20. 13:42
 57/62 anonim válasza:
Szia, én még a "díszes" válaszoló vagyok! És indiai boltokban 500.-
2011. szept. 20. 16:46
 58/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd utánanézek :) Látni nem látom őket szerencsére, csak érzem a jelenlétüket. De múlt éjszaka figyelmen kívül hagytam őket, és elég fura hangokat hallottam. De a fejhallgató csodákra képes :)
2011. szept. 20. 16:49
 59/62 anonim válasza:
20%
Le kéne szokni a piáról...
2011. okt. 16. 13:40
 60/62 anonim ***** válasza:
Hogyha félsz tőlük akkor horror játékokkal csillapíthatod egyébként énis be vagyok f*sva mert mindig kopog valami a padláson este de sosem merek felmenni. (Még nappal se) És ez a ház régen 1 roncs volt. Csak mi felújítottuk. Nagyon szoktam énis félni de mondom horror játékok rajtam segítenek sokat.
2012. febr. 21. 21:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!