Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A házunk teli van szellemekkel...

A házunk teli van szellemekkel! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még nem láttam őket, csak a testvérem. Én csak érzem a jelenlétüket. Valószínű nagyon régen temető lehetett a házunk alatt, mert sok szellem ki be járkál. Hogyan lehetne őket elűzni? Nem akarom őket látni és kapcsolatba lépni velük.
2011. szept. 18. 17:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
De a szellemek nem árthatnak nekünk? Eléggé nehéz nem félni, még ki kell találnom a módszerét. Amúgy nővérem van nem öcsém :)
2011. szept. 18. 19:25
 42/62 anonim ***** válasza:
50%
A mi régi házunk alatt tényleg temető volt. Mikor az öcsémmel kimentünk egyszer a kertbe gödröt ásni, csontokat találtunk és kihívtuk a rendőrséget. Ők mondták hogy temető volt. De mi sosem tapasztaltunk szellemjárást. Aztán a házunk összedőlt egy aláásás miatt. Benne is volt a híradóban.
2011. szept. 18. 19:32
 43/62 anonim ***** válasza:
14%

Pál Apostolnak a Filippibeliekhez írt levele » 2. fejezet

9

Annakokáért az Isten is felmagasztalá őt, és ajándékoza néki oly nevet, amely minden név fölött való;

10

Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.

11

És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.

Az a helyzet hogy két féle "erő" van, az Istené és a sátáné. Azok a szellemek akik nem hagynak nyugton élni, egyértelműen a sátánéi. Csak Jézus nevében lehet nekik parancsolni, mert Ő győzte le őket, de ha nem vagy erős keresztény, akkor inkább ne próbálkozz, mert csak felkavarod őket. Mindenféleképpen keress egy igazi keresztényt, aki szellemi életet is él, és nem csak a szokványos misékre jár és álszenten él. (gyümölcseiről ismered meg, pl. jó egzisztencia, erős jellem, rendszeres bibliaolvasó és rendszeres imaélete van.

2011. szept. 18. 19:41
 44/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm a HASZNOS válaszokat! :)
2011. szept. 18. 20:30
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én még anno január környékén írtam ki hasonló kérdést...

Konkrétan azt hittem megzakkanok.

Sikerült egy boncteremből magammal hurcolni egy "szellemet" - én inkább léleknek hívnám.

Alapból félek a sötétben, de ez teljesen kikészített...

De aztán eltűnt... nem tudom lehet mert rájöttem hogy valószínűleg annak az embernek a halálát senki nem siratta meg, nem volt temetése és így a "földön ragadt" imádkoztam a lelki üdvösségéért és eltűnt...

De azért ha valaki jobban ért a témához írhat.

Én nem értek hozzá, viszont a negatív részét tapasztalom és egyáltalán nem tetszik... ráadásul azt mondják akinek volt halál közeli élménye az még érzékenyebb lesz rájuk.

Am ha vki tud NORMÁLIS magyarázatot adni az ilyenekre, meg hogy mik azok a démonok, meg miért vannak akik érzik őket- és krvára nem akarják az írhatna, mert xar hogy 20évesen lányként nem merek/tudok sötétben aludni...

2011. szept. 18. 21:16
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Tarts házon belül macskát.

Úgy tartják hogy a macska távol tartja a negatív energiákat a saját környezetében.

2011. szept. 18. 22:10
 47/62 A kérdező kommentje:
Én mostanában jobban félek esténként, mint kicsi koromban :/ A macskáról lemondanék egyelőre, mert a szüleim idegbajt kapnának tőlük :) Majd talán, ha saját lakásom lesz.
2011. szept. 18. 22:22
 48/62 anonim ***** válasza:
0%
Ki állít ki egy okleveles szelleműzőnek oklevelet ? A szellemek ?
2011. szept. 19. 07:56
 49/62 anonim ***** válasza:
21%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:16

Sürgősen keress fel egy pszichológust, illetve vizsgáltasd ki magad, ha 20 évesen ilyen szinten vagy kíváncsi vagyok mi lesz veled 10-20 év múlva.

2011. szept. 19. 08:21
 50/62 anonim ***** válasza:
35%

A szellemeket mi magunk teremtjük elő agyilag . Ha , nem fogod elhinni nem fogsz félni tőlük , "ők" se fognak bántani többé.

Akkor te sem fogod majd szellemjárásnak hinni, amikor éjfélkor apád kimegy a hűtőhöz ....

2011. szept. 19. 08:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!