A házunk teli van szellemekkel! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Még nem láttam őket, csak a testvérem. Én csak érzem a jelenlétüket. Valószínű nagyon régen temető lehetett a házunk alatt, mert sok szellem ki be járkál. Hogyan lehetne őket elűzni? Nem akarom őket látni és kapcsolatba lépni velük.2011. szept. 18. 17:40
11/62 A kérdező kommentje:
Van itt valaki normális is, aki segíteni tudna nekem??? :(
2011. szept. 18. 18:04
12/62 anonim válasza:
Én tudok neked tanácsot adni de cserébe megkell bíznod bennem!
13/62 A kérdező kommentje:
Megbízom én bárkiben, ha van tapasztalata ilyen téren. :)
2011. szept. 18. 18:11
14/62 anonim válasza:
Ha küldesz nekem 200000 ft kitakarítom az összes szellemet a házatokból. Tényleg. Hívd a 0690...
15/62 A kérdező kommentje:
Haha nagyon vicces. Szórakozni inkább a diszkóba járjatok!
2011. szept. 18. 18:18
16/62 anonim válasza:
Ez egy valós jelenség. A szakmám során már nagyon sokszor találkoztam ilyen dolgokkal. Örülök hogy megosztottad velünk a problémádat. Ezt minél előbb közös erővel orvosolni kell mert különben átveszik az irányítást még akár a ház tárgyai felett is és ez katasztrófába torkolhat. A szellemek azért vannak a lakásodban mert nincsen még lezárva a földi halandóságuk. Beteljesületlen küldetésük van itt. Ha a házad előtt temető találhat azt sürgősen jelezni kell a Magyar Államkincstárnak. A problémát teljesen csak a ház elbontása szüntetheti meg teljesen mivel a ráépítés nem volt szabályszerű. A ház zavarja a szellemek nyugalmát. Ők is élő emberek voltak szeretnének nyugodtan pihenni. Először is a falakat át kell itatni vastagon fáradt olajjal ez valamelyest távol tartja őket. Az IP címedet regisztráltam tehát jövő hét elején meg tudlak látogatni a hatóság kíséretében. Természetesen megindítom az eljárást hogy minél előbb a házatok lebontásra kerüljön, hogy a földön maradt emberi lelkek elnyerjék végső nyugalmukat az életben.
17/62 anonim válasza:
Te milyen sértődékeny vagy.. én a szellemek helyében nem is beszélgetnék veled :D
18/62 GusztixD válasza:
hát szerintem az ördögűző az egy átverés szóval fogalmam sincs mitcsinálj
19/62 anonim válasza:
szellemek nem léteznek aranybogár
20/62 A kérdező kommentje:
Nem temetőre építettük a házunkat! Szabályos volt az építés. Úgy értettem, hogy anno talán az ókorban lehetett ott temető vagy ilyesmi... és nem vagyok sértődékeny, csak nekem ez fontos, és gyűlölöm, ha számomra fontos dolgokon viccelődnek.
2011. szept. 18. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!