Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A házunk teli van szellemekkel...

A házunk teli van szellemekkel! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még nem láttam őket, csak a testvérem. Én csak érzem a jelenlétüket. Valószínű nagyon régen temető lehetett a házunk alatt, mert sok szellem ki be járkál. Hogyan lehetne őket elűzni? Nem akarom őket látni és kapcsolatba lépni velük.
2011. szept. 18. 17:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim válasza:
55%
Dúsítsatok házilag uránt! A szellemek nem bírják a radioaktivitást!
2011. szept. 18. 18:54
 32/62 anonim ***** válasza:
0%
sztyila xDDD komolyan kérdező elhiszed a baromságokat a testvérednek? Vagy egy 7 éves ki pöts, vagy beetetett téged... Te meg félsz, azért érzed.
2011. szept. 18. 18:56
 33/62 GusztixD ***** válasza:
46%
kérdező szerintem ha van valami ismerősöd aki szellem üző vagy ismersz olyat aki nem verne át azal csináltasd vagy lehetséges hogy betelefonálsz ide abba a jós adásba azt elüzik a szellemet nemtudom énmég nemprobáltam
2011. szept. 18. 18:57
 34/62 anonim ***** válasza:
10%
haverkodj össze a szellemekkel. Ha ez megvan megkérheted őket bármi hasznosra. Kezd úgy hogy meghívod egy pizzával. Ha ókoriak értékelik majd.
2011. szept. 18. 18:58
 35/62 A kérdező kommentje:
A testvérem majdnem 30 éves és nagyon jó kapcsolatom van vele. Szakembert nincs módómban hívni, én csak ilyen házi praktikákra gondoltam.
2011. szept. 18. 18:58
 36/62 anonim ***** válasza:
0%
szopat téged a testvéred. Hidd el lófaxt se látott. A só egy xart se ér, ezt komolyan elhiszik, akik a szellemekben hisznek? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. szept. 18. 19:00
 37/62 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye, és nem szívat. Szerintem én jobban is merem, mint te.

Amúgy még azon is gondolkoztam, hogy Bibliával alszok, arról azt hallottam, hogy nem mennek a közelébe az ártó szellemek...

2011. szept. 18. 19:03
 38/62 anonim válasza:
10%
Hivd fel este a tv káttu ezo tv c. csalo bandát!Ők majd segitenek!Vagy a retekklub asztro centerét vagy a budapest tv maradványmusorait valamelyik jott-ment csatornánál vagy keresd meg tihanyit!
2011. szept. 18. 19:08
 39/62 GusztixD ***** válasza:
64%
am most offlesz bocs de én kértem pénzenergiát és lottón másnap nyertem is 10ezer ft txD
2011. szept. 18. 19:11
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

A biblia lófaszt se ér...

Az egy olyan valláson alapszik melybe a keresztes hadjáratok során lemészároltak minden embert mert máshogy hívták az istenségeket.

Kereszt ugyanez.

A félelmeddel még jobban táplálod őket.

a szellemekkel nem tudnnád ha akarnád se felvennia kapcsolatot mert azok csak emlék maradványok, Magyarul az egykori erős telekinetikai adottságú emberek kivetülési maradványa amit öcséd érzékel. Mivel öcséd érzékel te is érzékeled ha más nem az öcséd kapcsolatából adódóan.

A szellemeket állítólag a csörgés csattogás vonza. Lásd sámán dob ilyesmi.

vannak anyagok amiken kevésbé jut át ez az erő vannak amik felerősítik.

A legfontosabb hogy ne féljél. Mert ezzel még akkor is beparáztatod magad ha nincs is rá okod.

Ha nem foglalkozol ezekkel a dolgokkal el fog múlni csak úgy. Ha továbbra is így érzed Gondold azt ha egyel találkozol lecsapod egy serpenyővel és nyerni fogsz. A szellemek utálják azokat az embereket akikkel nincs esélyük felvenni a kapcsolatot. Biztos megváltozik az elektromágneses kisugárzásod olyankor vagy hasonlók és nem vonzod őket. Né nem vagyok nagy hívője a témának de annyi bizonyos hogy az embereknek fizikailag megállapíthatóan van elektromágneses terük.

2011. szept. 18. 19:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!