Milyen ilyesztő lényekről tudtok?
Figyelt kérdés
Ha lehet történeteket írjatok róluk.2011. aug. 8. 10:17
31/32 anonim válasza:
Kedves kérdező másokra írod hogy Q kölyök 1.ha te helyesen tudnál írni nem ilyesztőt írtál volna hanem ijesztőt 2.ijesztő dolgok pl:Vámpir ,Zombi nincsen és persze hogy el hülyéskedika válaszolok amikor írni nem tudsz helyesen!
32/32 anonim válasza:
Én a mi házunkban szelleme(ke)t szoktam látni és hallani, mivel elég öreg házunk van. Eddig 2x láttam a szelleme(ket) és először nagyon ijesztő volt. Ami a legfurcsább, az, hogy akkor jelennek meg mikor egyedül vagyok és a családból én látom egyedül ezeket a furcsa jelenségeket, vagy... talán megbolondultam. De ami a lényeg, az hogy én egy 5 fős családban élek és rajtam kívül senki nem figyel fel a furcsa dolgokra és senki nem hisz nekem. Mostanában az jutott eszembe, hogy lehet, hogy nem is szellemet láttam, hanem valami mást. Érdekesen viselkedett, mikor megláttam, árnyék szerűen nézett ki és aztán olyan volt mintha elpárologna, aztán közelebb jött, végül teljesen eltűnt. Pár héttel később (mostanában) mikor lefeküdtem aludni, úgy hallottam a jobb fülem felől, mintha valaki a nevemet súgná és ez nem csak egyszer fordult elő. A hang egy férfié volt. Ezek előtt pár hónappal, úgy láttam a szemem sarkából, hogy a nyitott ajtóból jön valaki, ezért arrébb álltam, hogy elengedjem, de mikor odanéztem, senki nem jött. Ezeken kívül még sok mindent tudnék mesélni, de nem akarok túl hosszú választ írni. Érdekesek ezek a lények, de én egy dolgot nem tudok eldönteni: Jó vagy rossz, hogy csak én látom és hallom őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!