Hol találok olyan könyvet, amiben természetfeletti lényekről találok hiteles leírásokat?
Itt a gyakori kérdéseken olvastam az egyik hozzászólásban egy nagyon jó könyvcímet, de sajnos elfelejtettem, hogy mi volt az. A szerzője külföldi volt, gyanúm szerint amerikai. Valaki tudna segíteni? Esetleg olvasott valaki ilyesfajta könyvet?
Olyan könyvre gondolok, amiben ezen lények hiedelemvilágáról, történeteiről, történelméről van szó.
Dannion Brinkley - Megmentőm, a Fény
?
John Michael Green-Mágikus lények kalauza
Szerintem egész jó! (olvastam)
(én vagyok az előző válaszoló(mágikus l.k)
Pont a népi folklórra építi a leírásokat. És tényleh jó!
Jajj második hozzászóló igen az volt amit kerestem. Minden hálám a tiéd. :) :)
Köszönöm szépen.
Azért az első kommentelő könyvét is elolvasom, egész jónak tűnik.
Akkor hogy én se maradjak ki.
Dr. Michael Newton-tól a „Lelkünk útja“. Ez egy négy részből álló könyvsorozat.
Egy amerikai pszichológus írta, aki a pácienseit regressziós hipnózisban visszaküldte az előző életükbe, hogy meséljék el az ott tapasztaltakat, ill. hogy milyen okból választották ezt vagy azt az életsorsot. Más esetekben a köztes létbe vitte őket a hipnózis segítségével, abba a létbe, ami két (Földi) élet között van, hogy beszámoljanak az ott eltöltött időszakról. Szó van továbbá a kísértetekről is. Az internetről is le lehet tölteni őket:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Elnézést. Csak most vettem észre, hogy az első három link már nem működik. Ez a jó (remélem):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!