Mi a véleményed a megmagyarázhatatlan dolgokról és a fekete szemű lényekről?
Akkor már a kék szem nem is menő?! Azt akarod mondani, hogy nem vagyok kemény? :D
Na de a kérdésre a válasz, nem hinném, hogy léteznének.
Ne haragudj, de ez a cikk rettenetesnek gyenge. A mondatok hemzsegnek a helyesírási és mondatszerkesztési hibáktól, a történetek pedig átlagosak.
A fekete szemű embereket, pedig utoljára egy japán animében láttam. Vámpírok voltak és csak akkor jöhettek be a házba, ha behívták őket.
Hiszek különleges dolgokban, de ez a cikk még szerintem azoknak sem lenne hihető, akik fanatikusak a témában.
Egyszer belefolyt a szemembe (a fehér részre) a szemhéjtus, abban a csíkban totál fekete lett. :)
Amúgy meg akik ilyeneket kitalálnak, túl sok Odaátot (Supernaturalt) néztek. Vagy a gyerekek vakok voltak, vagy nem léteztek, vagy túl sok volt a pálinka.
Szia, Zolee vagyok, tőlem emelted be a cikked legelső két sztoriját.
Egyfelől grat a témák publikálásáért, ugyanakkor nekem kicsit összefércelt, ripszropsz-nak tűnik. Mindegyik témához érdemes lett volna egy kicsit hosszabb kifejtést is kérni a "szerzőktől". Én is csak figyelemfelkeltésnek írtam be a múltkori kérdésedre, gondolván, ha érdekesnek ítéltetik, akkor kifejtősebben is leírom.
Mindazonáltal az alapelképzelésed nem rossz.
üdv
Zolee
Fem Em
A saját búzaföldjükbe biztos, hogy nem! A máséba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!