Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett az? Nagyon ilyeszt...

Mi lehetett az? Nagyon ilyesztő volt.

Figyelt kérdés

Egyszer mikor otthon voltunk egyedül (szülök nélkül)

3-man lányok,tesók...Brittany Eleanóra és Zsani...

számítógépeztünk (olyan 9-10 óra felé)

És mindegyik szobában sötét volt.. csak ott volt világos ahol mi voltunk.

körbe ültünk a gépnél és egyszer ezt lehettett hallani: haggyá (haggyál vagy valami sóhajtás félét)

Halkan suttogva..

egymásra néztünk azthittük hogy valaki közülünk sóhajtott..de nem...

akkor kiszaladtunk az előszobába (sötétbe) és a Brittany egy nagyot sikított.. mintha valami hozzá ért volna azt mondta..

Aztán mindenhol felkapcsoltunk a villanyt és beengedtük a kutyát és a macskát..

aztán ők a konyhába voltak mi meg a szobába visszamentünk és valami csörömpölést lehettet hallani(...)

kimentünk a kutya feküdt utánna felállt és elkezdett az ablak felé morgolódni... :O :O

a cica pedig valamiért hátracsapta a fülét és nagyon rémült volt..

őt is bevittük a szobába meg a kutyust is...

megint hallottuk a csörömpölést meg a suttogást..

és kimentünk nagyon félve... és olyan volt mintha ült volna valaki a párnán... -.- és ott hidegebb volt a levegő felette... aztán elkezdett csörögni a telefon demire odamentem addigra elhalgatott

SEGÍTSETEK MI LEHETETT EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ?????!!

AMM AZT MEGJEGYZEM HOGY NEM VAGYUNK BOLONDOk....XD XD

2011. febr. 4. 17:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez tutti biztos, hogy egy szellem volt, aki Brittanyt, Eleanórát és Zsanit el akarja kapni!! Vigyázzatok lányok!
2011. febr. 4. 17:55
 2/34 anonim válasza:
80%
Ez szar vicc volt.
2011. febr. 4. 18:02
 3/34 tetris ***** válasza:
86%
A "szellemek" a hálószobánan sugdolóztak, meg minden, és akkor Brittany, Eleanóra, és a Zsanett beengedte a kutyát meg a macskát, és akkor a szellemek nagyon csörömpöltek, és akkor az Eleanóra, meg a Brtiánnia és Zsanett megnézte, hogy ül-e valaki hidegen a párnán, de ők nem bolondok, csak nagyon ilyedtek meg minden.
2011. febr. 4. 18:05
 4/34 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk még az is áthallatszik, mikor a szomszéd lehúzza a wc-t. Ha egy kicsit hangosabban beszélnek, akkor mi halkan halljuk. Beengedtétek a kutyát és a macskát is, valószínűleg összekaptak, a macska levert valamit, és ez volt a csörömpölés, és ezért morgott a kutya, és ezért volt rémült a macska. A telefont meg időben fel kellett volna venni, és akkor nem hallgat el.
2011. febr. 4. 18:06
 5/34 tetris ***** válasza:
93%

Ugyanez a történet a szomszéd szerint így hangzana:

Otthon ültem, amikor a a mellettem lévő lakásból hatalmas sikítást hallottam. Vagy a Britanny, vagy Zsanett, vagy a Eleanóra volt. FElpattantam a fotelból, de azt vettem észre, hogy hirtelen eltűnt a kutya és a macska az ajtó elől. Ekkor csörömpölni kezdett a telefon a szomszéd lakásban, de nem vette fel se Britanny se Zsnett, se Eleóróra. Ezt követően valaki hangosan azt suttogta: Hangyát, hangyát!!!

Rettenetesen meg ilylyedtem.

2011. febr. 4. 18:19
 6/34 anonim ***** válasza:
94%
Egyszer én is láttam egy unikornist a hálóban, aztán kimentem hányni. Rájöttem az uccsó két sör nem kellett volna.
2011. febr. 4. 18:21
 7/34 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként is ezek a nevek...

Nah, akkor vázolom. A szobátokban azért volt világos, mert ez az elektonika csodája, gondolom be van kötve a házatokba az áram, és gondolom felkapcsoltátok a villanyt, hogy lássatok. Ebben nincs semmi probléma, minden normális ember ezt teszi.

A kutya, meg a macska összeugrott, ez volt a csörömpölés.

A párna résznél befigyel egy kis haluzás. A telefon szokott csörögni. Ő már csak ilyen.

2011. febr. 4. 18:26
 8/34 anonim ***** válasza:

Mi?eZ?NeM!!!!

ilyen nincs!

ahogy én gondolom ilyen nem lehetséges semmiféle természet és emberfeletti dologban nem hiszek!

Jó vicc!

Máskor ne ird ki a rémálmaidat!

OK?

(bocs ha kicsit bunkónak tűntem)

2011. febr. 4. 18:47
 9/34 anonim ***** válasza:
85%

"Mi lehetett az? Nagyon ilyesztő volt."

Elsőre nekem a helyesírásod ugrott be. Az elég iJesztő.

2011. febr. 4. 18:58
 10/34 anonim ***** válasza:
79%
Jókat lehet röhögni az ezotériás kérdéseken, hát még a válaszokon. :D:D Tetris és az utána lévő válaszai nagyon jók! :D
2011. febr. 4. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!