Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett az? Nagyon ilyeszt...

Mi lehetett az? Nagyon ilyesztő volt.

Figyelt kérdés

Egyszer mikor otthon voltunk egyedül (szülök nélkül)

3-man lányok,tesók...Brittany Eleanóra és Zsani...

számítógépeztünk (olyan 9-10 óra felé)

És mindegyik szobában sötét volt.. csak ott volt világos ahol mi voltunk.

körbe ültünk a gépnél és egyszer ezt lehettett hallani: haggyá (haggyál vagy valami sóhajtás félét)

Halkan suttogva..

egymásra néztünk azthittük hogy valaki közülünk sóhajtott..de nem...

akkor kiszaladtunk az előszobába (sötétbe) és a Brittany egy nagyot sikított.. mintha valami hozzá ért volna azt mondta..

Aztán mindenhol felkapcsoltunk a villanyt és beengedtük a kutyát és a macskát..

aztán ők a konyhába voltak mi meg a szobába visszamentünk és valami csörömpölést lehettet hallani(...)

kimentünk a kutya feküdt utánna felállt és elkezdett az ablak felé morgolódni... :O :O

a cica pedig valamiért hátracsapta a fülét és nagyon rémült volt..

őt is bevittük a szobába meg a kutyust is...

megint hallottuk a csörömpölést meg a suttogást..

és kimentünk nagyon félve... és olyan volt mintha ült volna valaki a párnán... -.- és ott hidegebb volt a levegő felette... aztán elkezdett csörögni a telefon demire odamentem addigra elhalgatott

SEGÍTSETEK MI LEHETETT EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ?????!!

AMM AZT MEGJEGYZEM HOGY NEM VAGYUNK BOLONDOk....XD XD

2011. febr. 4. 17:45
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
HÁT én hiszek neked!Énis éltem át rossz dolgokat!
2011. febr. 10. 16:18
 32/34 anonim ***** válasza:
a "kedves kérdezős" vok. 1. nem lehet kérdést törölni. De te is lásd be, ez egy szar vicc :))
2011. febr. 10. 16:34
 33/34 anonim válasza:

Szerintem mindenki hülyeséget mondd és szerintem igy volt:

Brittany Eleanóra és Zsani eggyik délután nagyon unatkoztak és gondolták irnak ide ahelyett hogy tanulnának! Mivel a szellemek jó téma gondoltál írnak róluk. Nos tehát gépeztek a lányok és egyszer csak hallottak valamit erre kimentek megnézni közben a kutya odament az ajtóhoz beengedték a macskával együtt. visszamentek a szobába tovább msnezni kinnt a kutya és a macska összekaptak. ekkor csörgött haza anyu hogy mit kérnek a mekiből de közben lemerült anya talafonja ezért szétkapcsolt. az ablak nyitva ugyhogy a párna felett hideg a levegő(a radiátor felett meg meleg) ....nos szerintem igy volt vhogy szerintetek?:D

2011. febr. 17. 19:50
 34/34 anonim ***** válasza:
PIHENJ MÁÁÁÁ BAAZ D MEG HOVA IDEGESKEDSZ BAAZDKII?? FÁKK JÚÚÚ ! (bocsi kérdező, kicsit túl ideges típus vagy nem gondolod ? :) )
2011. szept. 24. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!