Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen ilyesztő lényekről tudtok?

Milyen ilyesztő lényekről tudtok?

Figyelt kérdés
Ha lehet történeteket írjatok róluk.
2011. aug. 8. 10:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
az*
2011. aug. 8. 11:49
 12/32 anonim ***** válasza:
86%

Az lehet hogy eléggé gyenge fenyegetés hogy ha a piros kezes dolgot hozza fel valaki ugyanis senkit sem érdekel az a százalék oldalt.

De legalább aki nem tud normális választ adni és csak gúnyolódik az inkább ne írjon és hagyja figyelmen kívül ezt a kérdést.Komolyan... ebből áll a világ hogy leszólja mindenki a másikat.Ő erre kíváncsi ezt szeretné tudni.Biztos még gyerek.És akkor mi van? És lehet hogy az ijesztőt rosszul tudta.Biztos te is írtál már rosszul szót.

2011. aug. 8. 11:53
 13/32 anonim ***** válasza:
74%
Én még sosem!
2011. aug. 8. 12:00
 14/32 A kérdező kommentje:
4kérdést piros kezeztem a 1jelentettem...
2011. aug. 8. 12:08
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

a démonok pl ijesztőek.. a szellemek ijesztőek, és a vámpírok is azok. Egész sor listát lehetne itt nyitni róluk.

Sétáltál-e már a Tisza partján délután, mikor fáradt arany az ég? Láttál-e a parton magányos alakot, aki sehogy sem illett a környezetbe? Érezted-e hogy valami nincs rendjén, hogy nem ember áll előtted, hanem valami más? Nézett-e rád abban a pillanatban, mikor megérezted miféle, úgy, mint aki a lelkedbe lát, és dühös, amiért leleplezték?

2011. aug. 8. 12:37
 16/32 anonim ***** válasza:
92%
Hülye kérdése hülye válasz:) Jöhet a piros kéz, ha neked ez nyújt örömöt:D
2011. aug. 8. 12:39
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát én szellemet láttam minden este az ágyamnál.Elmentem egy boszorkányhoz aki azt mondta,hogy én azért láttam alakot az ágyamnál mert egy szellem és azért láttam mert boszorkány vagyok:)
2011. aug. 8. 14:01
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
A piroskezező lények a legijesztőbbek!
2011. aug. 8. 14:04
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Te, amikor megpróbálsz helyesen írni. Na, az ijesztő...
2011. aug. 8. 15:32
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ott van a rézfaszú bagoly. A néphiedelem szerint elviszi az elcsámborgott gyerekeket. Ijesztőnek hangzik.
2011. aug. 8. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!