Tényleg veszélyes a szellemidézés?
kedves kérdező!
Te egy akkora balf.sz vagy már ne haragudj!
Nem érted hogy ha nem értsz hozzá, akkor ne bolygasd ezeket a dolgokat?
Démont is akarsz idézni?
hajrá!
hülyegyerek...
sziasztok, igazából én is mostanság rákaptam a szellemidézés illetve felpiszkálása ügyében leírom miért... én egy 20 éves srác vagyok és még tanulok, koliban pár fiatal lány idézett szellemet, de mire megtaláltam őket már sírva jöttek el a helyszínről... az egyik azt állítja magáról h tud velük kommunikálni és h ilyen fekete csukjás gonosz szellemek... de ezek a szellemek a kollégium sötétebb oldalán lévő elhagyatott gyár telepen aktívabbak... én mint bátor ember bevállaltam h meg nézem a szellemet EGYEDÜL... meg is tettem és egyedül oda mentem nem jött velem senki csak a a zseblámpám, mikor beléptem bokor rezgéseket halottam amit szerintem állatok okoztak de pöppet figyelmeztető jellegű volt érzésem szerint!
Mindenesetre épületről épületre mentem de semmit sem találtam, bár megjegyzem meg próbáltak vissza tartani mert attól féltek h ott ahol idéztek szellemet és én egyedül vissza megyek akkor történhet vmi!
Régebben foglalkoztam ilyen bowli szellem idézésekkel de most komolyabbra emelném a témát, mindössze azért h a hitemet megerősítsem mert az a nagy helyzet h rohadtul nem hiszek ezekben! De majd újra kipróbálom de most viszont idézni is fogunk baráttal!
Nem érdekel,hogy veszélyes-e? Életeddel meg majd fizetsz.
Ezt ne vedd ilyesztgetésnekí: Pataki József (1984-2010) Halál oka: Nem volt megállapítható,sem betegség sem sérülés.
Jah szegény unoka bátyám,Isten vele,Szellemet idézett,gonosz jótt nem fordította meg a plachette-t,a szellem még abban a házban van,este sírást hallani az üres házból,hát a gonosz szellem szállhatta meg és végezhetett vele.
Én kipróbáltam egyedül itthon, a sötétben, és fel akartam kapcsolni a villanyt, erre ezt látom:
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
azóta tisztítom a kakit a gatyámról:S
Szia!
Én azt ajánlom,hogy ne bolygasd a szellemvilágot,mert a szellemek sem jönnek csak úgy ide hozzánk,és visznek át a másik világba,úgyhogy én soha nem idéznék szellemet...Na de hogy mik a veszélyei?
-Ha nem küldöd vissza a szellemet,akkor itt ragadhat,és megnyomoríthatja az életed...
-Ki tudja,hogy mit idézel meg,lehet hogy DÉMONT!
-És ha Démont idézel meg,akkor jónak adná ki magát,és közben csak a lelkedet akarja!
-Ha nem vagy elég gyakorlott,akkor könnyen el tudod rontani az egészet,amivel megint egy új bajt zúdítasz magadra....
Én a helyedben átgondolnám,hogy idézek-e szellemet!
Ja és nem szabad egyedül idézni,mert nincs elég energia,és könnyebben beléd szállhat,és betegen sem szabad,mert akkor már tuti hogy beléd fog szállni...És van egy Quija táblás módszer,amivel nagyon könnyű szellemet idézni,és még otthon is el lehet készíteni,és igazából úgy működik,hogy ugye meg kell idézni azt a személyt,akit akarsz,és a tábla segítségévvel tudsz tőle kérdezgetni.Ez áll a táblán:Az ABC betűi,egy igen és egy,valamint a számok 1-től 10-ig.És van hozzá egy mutató,amire rá kell tenni a kezed,és azt fogja mozgatni...
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!